ОТНОВО ДО ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ!

в България

РУМЕН РАДЕВ
(Това е лично виждане и не ангажирам никого!)
КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!
„Президентът е върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Република България в мирно и във военно време.
При военен конфликт или война президентът на републиката има конкретни правомощия, чрез които се гарантират националната сигурност и териториалната цялост на държавата. Той обявява положение на война при въоръжено нападение срещу страната или при необходимост от неотложно изпълнение на международни задължения, при военно или друго извънредно положение, когато Народното събрание не заседава”, а то обикновено не заседава …

България е във война, безпощадна война между управляващите ни бандити и българския народ, г-н Президент!
Война за оцеляването на един вековен народ, един от владелите една трета от континента Европа над другите племена, заедно с Източната и Западна римски империи, народ дал писменост и Православие на цяла Русия, на почти още 300 милиона хора по света пишещи на Кирилица, което всъщност си е българска писменост, ама както и да е …
Вие, господин Президент на България Радев, къде се покрихте когато България, народа на която Ви избра за неин Президент и Върховен главнокомандващ, когато Родината ни е застрашена от външни и най-вече вътрешни врагове?
Никакъв Ви няма напоследък, що така?

Нямате ли доблест, офицерска чест, българско самосъзнание та оставихте бандитската, управляваща вече 10 години групировка ГЕРБ, да унищожава поминъка, добитъка на хората които Ви избраха с големи надежди да промените нещо, а Вие в опасни, застрашаващи суверенитета на държавата и българите ситуации, незнайно защо се покрихте, не вземате отношение за незаконните масови убийства на животни, хора дори?
Какво става?
Вие български Президент, ли сте или разводач на съпругата си, за да коментираме по медиите и соц. мрежи тоалетите и?

Май Ви интересува повече какво ще стане при срещата Путин-Тръмп, накъде ще духне вятъра, отколкото собствената Ви държава на която сте и Президент?
Българите ги убиват, евтанизират животните им, унищожават поминъка им, г-н Президент Радев!
Не виждате ли?
И ако случайно виждате какво правите?
Не знаете ли, че няма държава в света, освен тази на която сте Президент, където пенсиите на българите, на инвалидите да са по-ниски от официално приетия екзистенс минимум от 310лв.?
Това не е ли държавен геноцид спрямо собствения си народ, на който сте Президент, г-н Радев?
Защо не вземете мерки за защита на българите и държавата с правомощията които ви дава Конституцията?

Вие имате право да разпуснете престъпния кабинет Борисов 3 и НС.
Вие имате право да въведете извънредно положение, военно дори когато Родината ни е в опасност, а тя е в опасност! Голяма опасност!
Изказвате някакво свое мнение по медиите, но защо си мислите, че някой Ви обръща внимание?
Правят каквото нареди Бойко Борисов, а Вие сте безсилен, по-безсилен и от комедианта-президент Плевнелиев, но с него поне се забавлявахме, от Вас очаквахме действия, промяна на статуквото каквото изобщо не забелязваме!

Вземете се в ръце, г-н Президент, помогнете на българите да оправят държавата си и се дръжте като мъж и български офицер!
Не искаме речи по медиите, искаме конкретни, категорични действия от Вас за спасяване на Родината ни която е в опасност!
Разбрахте ли ме, г-н Президент Радев или въпросите са Ви в повече?
Питаме, г-н Радев, питаме и ще продължаваме да питаме докато не ни писне от демагогия и не си вземем сами държавата отново за българите!

А това скоро ще стане, ние сме търпеливи до време, след това сме безпощадни!
И четете Конституцията на България, г-н Президент, внимателно четете!
Кирил Стаменов – все още български гражданин.
(Понеже г-н Радев, Президент на България е много зает и явно не чете какво се пише по социалните медии, какво мислят огромна част от българите, или пък умишлено не му четат, то моето мнение и много други го пускам по всички чуждестранни сайтове, медии … Може пък някой да му го прочете!)
Моля, коментиращите всезнайковци, юристи и други онанисти да не пишат по стената ми идиотски коментари! Това е съвсем лично мое мнение … Точка!
Кирил Стаменов – 15.7.2018 – то лето Господне!

efekt-2

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе