ЩЕ ИМА И ТАКЪВ ЦИРК!

в България

ЩЕ ИМА И ТАКЪВ ЦИРК!
ЩЕ ИМА И ТАКЪВ ЦИРК!
ПРЕЗИДЕНТА НА ДЪРЖАВАТА ЩЕ УЧАСТВА НА МИТИНГ-ПРОТЕСТ СРЕЩУ ТЕЗИ НА КОИТО Е ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ КАТО ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН?!
Президента на държавата утре ще участва в някакъв протест като обикновен гражданин?!
И за какво ще протестира този гражданин?

Те такова чудо невиждано няма и не е имало по всички земни кълбета!
Президента на държавата утре ще участва в някакъв протест като обикновен гражданин?!
Може и гладна стачка да обяви като Кольо Босия, а може и да излезе на палатка както гладуващите в началото на 90-те!
Срам и позор, г-н Президент, срам …
Вие държавен глава ли сте, Върховен главнокомандващ на боклуците срещу които ще протестирате или поредната марионетка правеща циркове по площадите?
Много ми е интересно какво ще направите, г-н президент, ако ви понабият мутрите на Борисов и В. Радев на които сте Върховен главнокомандващ?
Вие мъж, български офицер ли сте, президент на България или нещо невиждано и нечувано досега в цялата история на човечеството?
Срамота!

Представете си български цар на протест срещу богомилите или Калоян да протестира пред кръстоносния лагер пред Одрин … Представете си Раковски, Левски, Караджата, Бенковски, Ботев как протестират пред някакъв турски конак и онези се панират и подават оставки …
Представете си българските опълченци и руски солдати как протестират мирно пред Сюлейман Безумни на Шипка и той се разплаква от умиление и бяга!
Това е срам и позор за институцията, най-върховната институция в държавата на която ви постави българския народ с чисто сърце и вяра във вас!
Това е позор за цялата държавност …

Не се правете на палячо, г-н президент Радев, а застанете на поста на който ви постави българския народ и тропнете по масата като мъж!
Използвайте Конституционните си права които ви дава основния закон на България, не се излагайте!
Много ми е любопитно какво щеше да се случи с вас като български офицер, ако протестирахте на плаца срещу заповед на прекия си командир?
За какво ще протестирате, господине, против кого?
Против ЕС и НАТО ли?
Я стига!

Не ставайте за смях, г-н президент, цял свят ще се забавлява от сърце, а ние българите няма да ви простим тази подигравка и позор за най-високата българска институция … Никога!
Този цирк ще се разказва като виц в историята на българите и никой няма да иска да повярва …
Колан ли нямате на панталона, господине та ви падат гащите за резил на българите и забавление на цял свят?

Я се дръжте сериозно, мъжки, държавнически като държавен глава!
Не ставайте за смях, моля ви …
оз. полк.инж. Кирил Стаменов
(ПС: само да попитам: съпругата ви с какъв тоалет ще бъде? Допитахте ли се до лорд Евгени Минчев, а скоро да не се появите и на някой гей прайд?)

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ