Научете кой цвят ще ви донесе късмет в различните дни от седмицата

в Любопитно

Всеки един ден от седмицата носи своя енергия. Тя може да бъде активирана да ни носи късмет, ако я привлечем със съответния цвят на дрехите ни

Всеки един ден от седмицата носи своя енергия.

Това е категоричното твърдение на водещи психолози и астролози.

За да привлечем успеха в понеделник, трябва да облечем дрехи в бяло или небесно синьо.

Смята се, че първият ден от седмицата е подвластен на Луната, затова и точният цвят трябва да отговаря на по-хладното излъчване на Луната.

Във вторник предпочитаният цвят за късмет и успех вече е по-топъл, например кафяво, бежово, сиво.

С настъпването на третия ден от седмицата – сряда, късметът ни ще бъде привлечен от огнените цветове, тъй като денят е подвластен на Меркурий. Успех ще пожънем, ако се облечем в ярко червено, зелено или аквамарин.

В четвъртък точният цвят за нас ще бъде лилаво и различни тонове на тюркоазено зелено или синьо, тъй като този ден е подвластен на Юпитер, който се приема като много уравновесен.

В спрягания за ден на Венера, ден петък, е редно да облечем тоалет в синьо, розово или бяло. Така ще се настроим на вибрациите на тази планета, която владее изцяло любовта и любовните ни трепети.

През съботния ден е редно да се спрем на тъмен цвят – тъмно кафяво, черно, индигово синьо или виолетово.

В последния ден на седмицата – в неделя, трябва да почетем Слънцето, затова трябва да се облечем в ярко жълт цвят, в оранжево, златисто или огнено червено.

Изпробвайте тези съвети и вие сами ще се убедите, че цветът за съответния ден от седмицата ще ви донесе късмет.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ