От МВР обявиха, че всеки 70 – ти Българин бил бандит

в България

От МВР обявиха, че всеки 70 - ти Българин бил бандит
На всеки 70 българи един е престъпник
М.г. са регистрирани над 100 000 престъпления, разкрити са само 25% от обирите на домове
На всеки 70 българи се пада поне по един престъпник – това може да бъде пресметнато от статистическите данни в отчета на МВР за дейността му през 2017 г.

От тях става ясно, че за миналата година вътрешното министерство е установило 51 603 извършители на престъпления. Общият брой на регистрираните престъпления е 104 237. От тях са разкрити само 47 373, или 45 на сто.

Това означава, че не са разкрити извършителите на други 57 000 престъпления.
На практика обаче престъпността е далеч по-голяма, защото на 80% от хората не съзират МВР когато регистрират престъпление заради това, че нямат доверие в системата !
МВР са се превърнали в агенция за регистриране на престъпления, а не за предотвратяването им ! Държавата силно демотивира служителите на реда и затова ред няма!

Какво стана с обещанията във всяко село полицай ?

Какво стана със заплатите и проблемите с дрехите, кубинките и консумативите, и проблемите с автопарка !
Правителството не се бори с престъпността и няма конкретни мерки затова доверието на хората в системата се срива, а апатията на служителите расте като от това печелят бандитите и те стават все по-нагли и дръзки след като са необезпокоявани!

Време е да вземем съдбата си в своите ръце след като държавата абдикира от своите задължения!

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ