Мая Манолова: Ще влезем в парламента с повече депутати

в България

Мая Манолова: Ще влезем в парламента с повече депутатиМая Манолова: Ще влезем в парламента с повече депутати

„Изправи се! Мутри вън!“ е първата регистрирала се коалиция за изборите, внесе 6000 подписа в ЦИК

Ще влезем в парламента с повече депутати, за да постигнем целите, които сме си поставили – разграждане на мафиотския модел, възстановяване на демокрацията и върховенството на правото, повишаване на доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, свободна конкуренция за бизнеса и спиране на рекета върху фирмите, чиста и зелена България.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова пред медиите днес преди да внесе документите за регистрацията на коалицията в ЦИК.

Това са нашите цели, решени сме да ги изпълним. Каквото обещахме на избирателите, показахме, че можем да го изпълним. Отворихме парламента за граждани, направихме Комисия по ревизията, показахме истината за управлението на Борисов и рекета върху фирмите. Продължаваме в същия дух, допълни Манолова.

„Изправи се! Мутри вън!“ внесе 6000 подписа за регистрация за предстоящите избори.

Ние сме първата коалиция, регистрирала се за изборите на 11 юли 2021 г., каза Манолова след внасянето на подписите.

Тя подчерта, че коалицията остава във формАта от предишните избори. Един печеливш формат няма защо да бъде променян. Нарастването на доверието към „Изправи се! Мутри вън!“ предизвиква опонентите ни да стрелят срещу коалицията с халосни патрони, каза Манолова.

Ние сме различни и в това е нашата сила. Това са ярки личности, с биография и позиция, които могат да отстояват своите каузи. Горда съм, че съм председател на тази коалиция, която събира толкова силни личности, заяви още тя.

Припомняме, че вчера бе подписано коалиционното споразумение. Коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ включва Гражданската платформа „Изправи се.БГ“, Отровното трио и три партии мандатоносители – Движение 21, Движение България на гражданите и Единната народна партия.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ