Мая Манолова: Хората ясно заявиха оставка, ревизия, съд и затвор

в България

Мая Манолова - служебен защитник на народа!


Мая Манолова: Ревизия ще има и тогава ще излезе истината наяве, истината за мутрите във властта и техните корупционни схеми за източването на еврофондовете и разграбването на страната. Все повече се граби родината ни и хората и вече народът не издържа като скоро хората ще пометат тази хунта узурпирала властта и присвоила си държавата.

Управляващите са в престъпен сговор и хората виждат тези политико-икономически зависимости именно заради това са на площадите, но и тези, които не са протестите знаят за мутрите и затова днес цяла България скандира „мутри вън“.

За да се смени визията идва ревизията, а тя ще покаже истинското лице на властта и ще извади на показ престъпният модел на разграбване на страната и хората след това на ход е съдебната система и затвор за всеки, който се е облагодетелствал от мафия.

Loading...

Вижте още от bultimesНие не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

efekt-2

Последни от България

Отидете горе