Време е да изхвърлим боклука

в България

Време е да изхвърлим боклука казани има..
Обезлюдя родината ни, но ако малките села са пусти и вече в тях го няма попа, даскала и магазин няма то едно нещо със сигурност има кофи за боклук и някой кмет.

Кметовете са тези, които провеждат политиките на правителството, а от правителството са тези, който провеждат политиките на олигарсите и така българският народ оцелява в условие на грабеж и геноцид, но скъпи приятели едно е ясно, че казани и политици ще има просто някой да трябва да изхвърли боклука от властта.

Младите са по чужбина, старите и болните не могат и кой да го направи е въпросът, кой да изхвърли политическият боклук?

Опитват се платени политици да яхнат вълната на недоволство, опитват се платени протестъри да ни накарат да спрем да излизаме на протести и успяват, защото не сме единни, защото се делим на леви и десни вместо да се разделим на хората и мафията тогава само ще успеем да изхвърлим боклука от властта – казани има и политически боклук има, въпрос на време е да ги пометем!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ