Критична бедност

в България

Критична бедност
Достигнахме критична бедност в страната!

Защо младите не искат да раждат деца, ли?
Защото сме бедни и не могат да си позволят разходи след като нямат доходи!

А тези, които имат деца са достигнали критична точка на бедност и се чудят как да ги гледат и как да плащат таксите за градини и разходите съпътстващи отглеждането на едно дете!
Едвам се подържа старата кола, дрехи втора употреба, обувките и те, кърпим дупки в семейният бюджет, а разходите се вдигат и вдигат!

Работим като робове, а парите не стигат и не стигат !
Да се молим на Господ да ни прибере, защото не можем едно дете да отгледаме, а болката не стихва вечер когато останем насаме с жената и не излиза математиката – на лист хартия смятаме и пресмятаме кое да платим и кое да почака !

А децата си искат своето и трябва да им се даде !
Господи прости ми, но често те моля за бърза смърт, а не агония, знам тя е привилегия!
Наскоро чух за млада майка с две деца, че мъжът и починал, а тя след три месеца в борба с втори опит да се самоубие и това не живот, а инквизиция! Системата ни изнудва през най-милото – децата ни и любовта към тях, а това е подло и нечовешко, но сме бедни като Андрешко и компромис след компромис, ден след ден и няма надежда, и няма един бял ден !
Критична бедност достигнахме да се молиш на Господ да те прибере и да ти се мре като това не е живот, а унищожение, но длъжни сме да бъдем там да сме живи не заради предците ни, а заради децата честно да ви кажа да ви е*а страната!

Крадливи политици, окъпани в лукс са им децата, а ние пестим всеки залък за да има не за нас, а за децата ! Системата ли ни убива сами преценете, но не може да се търпи вече и духът ми се бунтува !

При Вас как е, докога ще търпим ?
Това търпение още какво ли ще ни струва?
Достигнахме критична бедност и скоро ще ни вдигат пак цените на ток и парно, на водата и храната и скоро ще достигнем и точка на кипене, а тогава, ако Българският суверен не излезе да ги помете всички ще измрем и ние и децата като това е то геноцид в страната !

„Не е беден този, който има малко, а е беден този, който иска много“ е казал мъдрецът, но ние нямаме и малкото вече !
България може да изхрани всички ни и да сме добре, но не може да нахрани политиците ни, затова сме зле !

Ако имахме и малко себеуважение надали щяхме да сме в контролирана бедност и опиянено смирение!

Виж още от: bulpress.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ