КОНСПИРАЦИЯ! НАСА СЕ СТЯГА ЗА ВОЙНА С НАШЕСТВЕНИЦИ ОТ ДРУГИ ПЛАНЕТИ

в Конспирации

КОНСПИРАЦИЯ! НАСА СЕ СТЯГА ЗА ВОЙНА С НАШЕСТВЕНИЦИ ОТ ДРУГИ ПЛАНЕТИ

Наскоро от НАСА съобщиха, че са наели опитен офицер, който да разработи план за защита на Земята и цялото човечество. В космическата агенция официално ще бъде въведена длъжността „офицер по защита на хората от извънземни”.

В същия ден новият служител на организацията ще започне да изпълнява задълженията си. Офисът му ще бъде в щаб квартирата във Вашингтон.

Вече е ясно и името на сътрудника – длъжността е поверена на Лиза Прат от Университета в Индиана. Основните й задължения са да защитава планетата от извънземно нашествие, да предотвратява потенциални заплахи от биооръжия, да контролира космическите сонди с цел последните да не изпратят случайно земни микроорганизми на Марс.

Специалистката ще трябва да предотвратява заразяването на други планети, както и да следи космически предмети да не попадат на Земята. Ако нещо все пак се прецака, отговорността ще лежи изцяло на плещите й.

Източник: blitz.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ