„Изправи се.БГ“: Цветелин Георгиев напусна листата в Бургас

в България

Манолова за санкциите от САЩ: Зелена светлина и подкрепа в борбата с корупцията
„Изправи се.БГ“: Цветелин Георгиев напусна листата в Бургас

Във връзка с искането на прокуратурата за отнемането на имунитет на лице с инициали Ц.Г. и със запитванията на медии за такова лице в листата на „Изправи се! Мутри вън!“ в Бургас, информираме, че водачът на листата ни в Бургас Живко Табаков ще окаже пълно съдействие на органите на реда и прокуратурата за установяването на истината.

Това обявиха от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ в официална позиция на Фейсбук страницата на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ с председател Мая Манолова.

В листата в Бургас случаят се изяснява. Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона. От този момент нататък Георгиев е отстранен от листата, за да се изясни цялата истина и да не се възпрепятства разследването, пише в позицията.

"Изправи се.БГ": Цветелин Георгиев напусна листата в Бургас

Loading...

За напускането си днес Георгиев ще подаде надлежните документи. За нас върховенството на закона е основна ценност и всяко негово нарушение, независимо от кого, смятаме за крайно неприемливо, категорични са от „Изправи се.БГ“.Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

efekt-2

Последни от България

Езотерика и гени

Езотерика и гени

Стефан Пройнов: Езикът на гените. Езотериката е език на душата,…
Отидете горе