ЕС, САЩ, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години – Над 1 трилион и 500 милярда евро е стойността на изнесеното злато само от едно находище за 2010 година

в Конспирации

ЕС, САЩ, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години - Над 1 трилион и 500 милярда евро е стойността на изнесеното злато само от едно находище за 2010 годинаЕвропейският съюз, Съединените американски щати, Канада и Австралия  са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който  през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност на над 1 трилион  и 150 милиарда евро.

Не е вярно , че Фонд земеделие в лицето на Румен Порожанов и земеделското министерство в лицето на Васил Грудев са били виновни за някакви измами в областта на земеделието и поради това не били усвоени пари на пари. Това заяви Александър Атанасов от Кауза – „Лично“  пред радио 42.

Европейският съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и 150 милиарда евро.

Или от периода, в който златната мина в Челопеч е дадена на концесия на американско, Канадски австралийски и германски компании, от страната ни е изнесено злато на стойност над 30 трилиона 800 билиона и 500 милиарда евро.

С въпросната сума от толкова много злато българите можем да живеем като императори на вселената 200 поколения на напред, но армията и икономиката ни беше унищожена умишлено като ни вкараха в НАТО и Европейския съюз именно затова за да могат съвсем законно да крадат природните ни ресурси. Ресурси, които , ако се вкарваха в бюджета на България нямаше нито един българин да е гладен жаден или да е на студено или още по-страшно без дом. Ако тази колосална сума влизаше в хазната на държавата ни хиляди години България щеше да определя каква да е геополитиката и икономиката в света.

Милиони българи щяха да могат да обикалят навсякъде по света като туристи, а не като черноработници отишли на гурбет във вредни токсични производства, за да могат да си платят кредитите към банки обирджии, същите тези поколения българи щяха да могат да ходят през седмица на най-скъпите и луксозни курорти в света..

Ако тази колосална сума влизаше в бюджета на България, страната ни щеше да има най – модерната и силна армия в света , най – модерните екологично чисти технологии и нямаше като дойдат сметките за ток и парно да се чудят от де да съберат сумата, която са им начислили рекетьорите от топлофикация и електро снабдяване.

Ако тази колосална сума влизаше в бюджета на България Българското здравеопазване щеш да е най-развито, и щеше да е напълно безплатно, образованието щеше да е на най-високо ниво и всеки българин щеше да има възможност да има поне 5 висши образования и да има познания и умения такива каквито имат например учените от НАСА.

Реалността обаче е съвсем друга и единствено от нас зависи да я променим в полза на българите и България, Време е да прекратим концесиите и това, което Бог ни го е дал по право да си го вземе и дивидентите от златото ни да са за нас, а не да хрантутим с търтеите от Европейския съюз и останалите англоезични държави в света.

….

ЕС ще удължи санкциите срещу 146 руски и украински граждани и 37 организации, съобщи агенция ТАСС, като цитира европейски дипломатически източник. Очаква се удължаването на санкциите да бъде решено в идните два дни, когато в Братислава ще се състои неформална среща на външните министри на 28-те.

Коментарът на човешки е

Русия я боли дядовия колкото и  санкции да  й наложат. Русия си има най-силната армия, най – богатата икономика, тока и парното в Русия са най–евтини. Имат най-мощната енергетика. В Русия, където и да боднеш извира петрол и газ и където копнеш изскача злато мед и платина. Така че санкциите на Европейския съюз  по отношение на Русия са все едно бълха да се опита да  ухапе  2 хиляди  килограмов слон. / radio42.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

2 Comments

  1. Стига с тези глупости бе хора, това са неверни данни, с които слагате вода в мелницата на Дънди. Разбира се че Дънди грабят нашето злато, ама посочените количества са за добита руда, а не злато. Да, 2 милиона тона руда добиват на година, ама в 1 тон руда има 5-6 гр злато и други скъпи метали, да. Е направете проста сметка и ще видите че грабят около 10-14 тона златоХ 60 милиона. Тоест около 1 милиард долара на година, а не трильони. Разбира се и толкова от цветни, други благородни, редки и разсеяни елементи, нека да са 1 500 000 000, но не и трильон. Същото се отнася и за Асарел и Елаците. 3 милиарда за трите е реално. По голямата кражба е че се изнасят тези метали като суровина, а не като готови продукти. От това се губят десетки милиарди на година.

  2. До като има такива като този който казва че вадим руда тонове а злато 6,7,грама това са тези които продават България. Защо по татово време долари марки дори и рубли те бяха пот българския лев защото вадехме злато повече руда по малко според вас не са ли дупедавци а ходим да се молим да ни дадат Евро помощи от европейския съюз или така наречената фашистка ЕС ПОМИСЛЕТЕ КОЕ Е ИСТИНА знаете ли защо ни държат на страна от Русия защото златото ще секне да тече към тях вие знаете че Америка е основана от крадци убийци ще кажете че не е вярно хора убивали обрали банки отиват в Америка и Америка не ги екстрадиран по този начин Америка съществува докато в Америка президента е шоо мен в българия пожарникар няма да се оправим

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ