Една година с Борисов 3

в България

Една година с Борисов 3
Една година с Борисов 3
Една година с Борисов три и нищо не се промени!
Асфалта се топи, пътищата стават все по-зле !
Зле е и народът, мре ли мре!
Закриват се болници и училища, заводи и предприятия!

Да вземем да закрием и страната ни та да се мирясат !
Мигранти нахлуват и какво от това, нали ?
Старци боледуват и какво от това?
Болници фалират с дългове към фармацевти за да ги купят за стотинки, а това е приватизация, която уж правителството ще разследва !
А правителството кой разследва ?
Превръщат се детските градини в социални домове за стари хора, а премиерът казва „аз какво да правя“?

Няма осъдени за КТБ и Бойко просто не го е….бе!
Народът беден, гладен и в болезнена агония, а Бойко се снима до магнолия!
Една година мина, а правителството не направи ни един отчет да се знае какво е дереджето! Санирането продължава, добиват на злато също!

Токът пак поскъпва и какво от това?
Инфлация изяде всяко увеличение, но пак за сметка на това вноските за осигуряване са по-високи, по-високи са и глобите и такса смет и арестуваха един кмет !
И докато възходът на Борисов е по света, и само се ПИАРИ, Цветанов обикаля студия да го хвали, а народът ни измира в мъки и страдания без право дори на излияния !

Закони нови само се коват, а оковите от тях все по-гръмко ехтят, закони за ограничаване на свободата на словото и онази другата за онези дето им викат електорат !
Всеки ден протести и какво от това, нали ?
Бог високо, царят го видяхме и няма кой да ни помогне освен, ако сами не потърсим сметка на хунтата овластена с измама и шантаж окупирала властта !

Говорят за съдебна реформа и за народният съд също е съдебна форма! Време е да излезем по улици, по площади и тогава който когото хване !
Време е да разберем, че по отделно сме сломени, но ако сме заедно не ще да сме победени!
Година мина и никаква равносметка и кой ще им потърси сметка, ако не ние суверена? Казват, че властта произтича от народа, де е тоз народ за Бога?
А за Бога като стана дума във всяка литургия пеят поповите за правителството наше, а тук вече чашата преля и затова в църквите не идва никой сега, ако отидеш там една свещица запали за ГЕРБ, но долу я забий там където е за злопокой белким си отидат ей така където пратиха всички онеправдани от таз земя!
Отиде си годината и с нея 3 000 000 кръвен данък от страната!

Какво остана тук като анализ направете 1 200 000 умиращи пенсионери , 890 000 инвалиди под прага на оцеляването и 680 000 администрация назначена да пази онази престъпна организация с инициали ГЕРБ !
Отиде си годината, а с нея много наши близки, приятели и роднини смазани от системата за контрол и мачкане !
Цветанов казва „Ние ги извадихме от обществото, а обществото дали един ден с камъни не ще извади и теб от лъскавата ти кола, помисли добре?
Това не е заплаха, а логична прогресия или фалшива новина, но каката с косата идва за всеки по света !
И така не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно попита ВИ Слави, но отговор няма ! Хайде Слави попитай ги пак и на всичките народни душмани им кажи право „Гледай Как се Прави“!
Една година оградата им падна, магистралите се рушат, храната все поскъпва, а водата с уран, тока пак ще вдигат му цената, канят се да вдигат горивата и после какво – преоценяване пак на храната, а тя била за хора от друг стандарт и Европа била на две скорости и на три дори, но спокойно имаме спогодба с Европа да вкара още мигранти, нали?

Армията ни за срамотията, ще идват роти от няколко държави и танкове под наем за парада да покажем на народа, че имаме армия нали, но това е военно тактическа постановка с кодово им ЦИРК!
Вярно изпяха, че „няма такава държава“, но има такъв народ, но къде е?
В чужбина всеки оцелява, а нас тук на кого ни оставиха кажете, на произвола на съдбата ли ?
И ако е така съдбата ни зависи от един премиер и неговата втора цигулка то време е за национално обединение, и за национално спасение !
Време е да изхвърлим боклука от властта и всички незабавно ей сега!

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ