Ако има избори днес Слави Трифонов е с най-голям шанс да влезе в политиката!

в България

Ако има избори днес Слави Трифонов е с най-голям шанс да влезе в политиката! Слави Трифонов
Всички видяхме пътят на ВОЛЯ и самият Марешки, бизнесът му е в прогрес откакто Бойко Борисов е на власт и аптеки, и бензиностанции, и всички му е във възход!

Надали ще може да купи същият брой гласове отново и присъствието му в Народното Събрание е под формата или някаква коалиция или в съкратен състав заради депутатският си имунитет!

Така наречените патриоти не се появиха на най-патриотичният празник на Шипка 3-ти март поради една причини – да не бъдат освиркани и да не дразнят народа, че тяхната политическа кариера е свършена и те ще придобият ботиков аранжимент в едно следващо Народно Събрание естествено като втора патерица след ВОЛЯ на Бойко Борисов !

ДПС си имат своето място, но те натрупаха и огромен ресурс финансов и циганите на доста места са техни !

ДПС получиха това, което искат – да детронират патриотите и да застанат вече официално в една коалиция с ГЕРБ !
Дали обаче ще им стигнат гласовете е въпрос на изборна активност?
Ако хората не излязат да гласуват ДПС и ГЕРБ ще царуват, но ако хората излязат тяхното влияние ще бъде стопено до една малка опозиция ! Най-големи шансове има Слави Трифонов и БСП! Именно тук ще е борбата кой да яхне вълната?

Слави Трифонов ще получи подкрепата си на младите Българи в чужбина и на освободеният патриотичен ресурс!

От дясно също няма да имат избор или да подкрепят, или да подкрепят своят палач ГЕРБ, който е по-малко вероятно, но като се има в предвид неограниченият финансов ресурс, който ГЕРБ и техните черни каси са натрупали се очаква още разцепления в дясното !
И ако днес Слави Трифонов казва, че е време да се изхвърли боклука от властта то в един момент и това ще стане !
Най-интересното е обаче, че ГЕРБ създават още много политически инженерни проекти, които да крадат малки електорални групи като такива са на Божидар Димитров – бъдещият формат, който има за цел да краде интелигентният ресурс, който би подкрепил Слави Трифонов !

Но това е привидно и Божидар Димитров просто ще открадне едни пари от ГЕРБ за симулациите, че прави нещо !

Истината е, че в България има една пословица, че „със стари курви нов бардак не се прави“!
И Слави Трифонов го знае и внимава !
Ако в един бъдещ евентуален политически формат Дългия би заложил само на хора с доказан опит и авторитет в политиката !
Ако в бардака има стари играчи то те ще са доказали, че не са курви преди това !

И така дали Слави Трифонов ще участва пряко в политиката или не предстой да видим, но ако се навие със сигурност ще има сериозно разместване на тектоничните политически пластове !

Всичко е обаче в ръцете на Българският народ и само една голяма изборна активност може да промени статуквото !
Ако апатията обаче победи, губи целият Български народ и статуквото ще се превърне в диктатура, а по време на Диктатура няма значение кой как гласува ! Време е да изхвърлим боклука от властта, но ние хората трябва да направим това !
И ако Слави е посочил пътят ние трябва да го извървим, ние трябва да изчистим собственият си дом и да не чакаме неволята, а да победим политическата апатия, защото какво би казал Васил Левски?
„Дела трябват, а не думи“!
От:bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ