Внимание! Ето с какъв човек никога да не спите в едно легло

в Любопитно

Казват, че за човек може да се съди по неговите приятели и тази сентенция не е никак случайна. При общуването си с други хора ние си взаимодействаме и обменяме енергия.

Колкото повече време прекарваме с един човек и колкото по-интимни сме с него, толкова повече се уеднаквяват нашите енергии. Ето защо трябва да внимаваме изключително много с какви личности прекарваме времето си и кого допускаме в своята спалня.

Да вземем например, че започнете романс с човек, който е измамник и е имал много интимни връзки досега. Вие ще получите не само неговите качества и вредни навици, но и тези на предишните му партньори.

Аурите и съдбите ви вече ще са преплетени и свързани. По тази причина никога не трябва да пускате в ложето си, човек, чието поведение не одобрявате. Ако го направите, има опасност някой ден да се превърнете в негово копие.

От друга страна, ако заживеете с личност, която ви мотивира и вдъхновява, има голям шанс да надградите себе си. Само за няколко месеца вие ще попиете нейните най-ценни качества и те ще станат част от вашата същност.

Така че следващия път, преди да поканите някого в леглото си, помислете дали сте готови да споделите съдбата му.

Източник: sanovnik.bg

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ