Любопитно: УНИЦЕФ с Ватикана стартираха компания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята +ВИДЕО

в Любопитно

Любопитно: УНИЦЕФ с Ватикана стартираха компания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята +ВИДЕО
УНИЦЕФ (Детският фонд на ООН) публикува видео, показващо как извънземно дете се интегрира в класната стая със земни деца.
Първо на чуждото дете се смеят, но след като то показва нечовешките си способности, е прието от човешките деца.

Трябва да се знае, че УНИЦЕФ има споразумение с Ватикана, наречено „Scholas Occurrentes“.
Тази организация, основана от папа Франциск, спонсорира УНИЦЕФ в опит да промени начина, по който децата се отглеждат и образоват.

Това видео УНИЦЕФ показва не само наличието на пряка връзка между УНИЦЕФ и Ватикана, но също така разкрива, че Ватиканът е част от таен план за инициативата на ООН, да се подготви човечеството да приеме (пришълци) извънземни с крайна цел: да се интегрират тези чужденци в човешкото общество.
Текстът в описанието на видеоклипа, публикуван на страницата на УНИЦЕФ във Facebook, гласи:
„Да познаваш още някой друг – това е отлична възможност да споделиш ценен опит. Кажи „да“ на интеграцията!“


Източник: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ