Любопитно! Арестуваха бос на Якудза заради снимка във Фейсбук!

в Любопитно

Любопитно! Арестуваха бос на Якудза заради снимка във Фейсбук!
Арестуваха главата на японската мафия в Тайланд !
Турист снимал случайно татуираният старец и качил снимката във Фейсбук и така роботите за разпознаване на социалната мрежа веднага алармирали ЦРУ и от там задействали агентите на Интерпол!
Така бе арестуван на 74 години най-издирваният мъж свързан с Якудза, а именно главата на японската Мафия Синехару Сираи!
Синехару Сираи се издирва от Интерпол от 15 години за съучастничество за убийство!

Той се е укривал в Тайланд от десет години и дори се е прехранвал от пожертвувания от туристи твърдят местните!
Никой не е знаел за миналото на този старец, а единственото, което може да го свърже с Якудза са татуировките по тялото му именно пъстрото му тяло е привлякло вниманието на туриста и той го е заснел !

Останалото е свършено от алгоритъма на Фейсбук, който по биометричните данни е разпознал босът на Якудза!

Синехару Сираи е живеел скромно и обикновено и по никакъв повод не е привличал внимание, не е давал и повод на службите да бъде проверяван или арестуван, но в крайна сметка лошият късмет го е споходил заради нарисуваното му тяло!
Никой не може да избяга от миналото си, рано или късно то протяга ръка към теб !

От: bultimes.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ