Стефан Пройнов: Нека се опитаме да разберем кои са старейшините

в Конспирации/Религия

Стефан Пройнов кой са  старейшините? Това е още не открита тайна. Те са “скритата ръка”, за която пише руският генерал Череп Спиридович. Те не са Комитета на представителите (Еврейския парламент в Англия), нито Световния израелски съюз със седалище Париж.

Известния немски учен и политик Валтер Ратенау, по националност евреин, дава малко осветление по този въпрос във “Винер Фрайс Пресе” от 24 декември 1912 г.: “Триста души, всеки от които познава всички останали, предопределят и решават съдбата на Европейския континент, и те избират соите приемници от антуража си”. Политикът Валтер Ратенау несъмнено е знаел техните имена, бидейки самият един от тях.

Съществува един Протокол от XV-то столетие, който ционистите трудно могат да представят като фалшификат, тъй като съдържанието му е поместено в Ротшилдовия вестник “Ревю дез етюд жюив”, финансиран от Джеймс де Ротшилд, който публикува в 1889г. два документа, които доказват истинността на Протоколите, потвърждавайки, че Ционските мъдреци последователно са провеждали плана си в продължение на столетия.

На 13 януари 1489 г. еврейския равин Хемор от гр. Арл във френския департамент Прованс пише писмо до Големия санхедрим със седалище в Константинопол, в което иска съвет как да постъпят евреите, тъй като жителите на Арл заплашвали синагогата. Последвал отговор:

“Скъпи и любими брат на Моисей, получихме твоето писмо, в което ни казваш за вашите безпокойства и беди. Ние изпитваме голяма болка, като чуваме за тях.

Съветът на Великите старейшини и равини е следният:

1. По отношение на това, че кралят на Франция ви задължава да станете християни: направете го, след като не можете да направите друго, но нека законите на Моисей бъдат запазени във вашите сърца.
2. По отношение на това, че са наредили да ви лишат от вашите имущества (законът е, че когато евреите се покръстят, те трябва да се лишат от имуществата си) направете вашите синове търговци, така че малко по малко те да лишат християните от техните имущества.
3. По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.
4. По отношение на това, че те разрушават вашите синагоги: направете вашите синове каноници и духовни лица, за да знаят как да могат те да разрушат техните църкви.
5. По отношение на другите неприятности, от които се оплаквате: направете така, че вашите синове да станат застъпници и адвокати и гледайте те винаги да бъдат по върховете и да се занимават с държавните работи, така че да можете да поставите християните под вашия ярем. Вие трябва да доминирате и господствате в света и да им отмъстите.
6. Не се отклонявайте от тази заповед, която ние ви даваме, защото вие сами ще се уверите от личен опит, че така както сега сте унижени, вие ще достигнете действително заслужената власт.

Подпис: V.S.S.V.F.F. Принц на евреите, 21 ноември (caslue) 1489g.

Стефан Пройнов: Знаете ли колко от старейшините днес са живи? Какво ще стане когато и последният се спомине?

Кой са техните наследници днес?

Какво беше това лудо събиране на ДНК през тестовете за последната болест дали не търсят вече новият мисия?


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ