Слави, събуди силата

в България

Слави, събуди силата
Силата се пробужда и тя е в младите, които бяха прокудени в изгнание!

Слави Трифонов направи концерт в Лондон и така направи съпричастни всички Българи в кралството с това, което се случва в страната ни!

„Системата ни убива“ не е само слоган на тениските на майките, а тази система убива и вас и нас всички и тези, които са в чужбина малко по-малко!

Дарените пари от билетите са един жест на съпричастност не само от Слави, но и от Всички, които си купиха билети !
Всички те, които пращат над 1,15 милиарда годишно !

Тези пари се вливат в икономиката ни и от тези пари се плащат данъците и се купуват фалшивите лекарства и се плаща на лекарите търговци и се захранва икономиката ни !
Тези млади хора протестират в чужбина, а медиите се правят, че не виждат и не чуват техният глас !

И така над 3 000 000 Българи са в чужбина, казвайки „тук сме заради вас“, но сърцата им са у нас и това е причината те да издържат цялата Българска икономика !

Освен Националното предателство на майките и всички тези млади хора принудени да напуснат страната ни има и един друг фактор – над 100 000 превозвачи като съдбата им е поставена на карта, а картите се разиграват и проблемите се разводняват !

Доходите за държавата от тях са близо милиард на година, но и техните семейства са у нас, което ги прави над 500 000 човека зависещи от това премиерът да защити техните интереси и тези на държавата, но по всичко личи, че и техните съдби са обречени да имигрират заедно със семействата и камионите си !

Управляват ни хунта безродници, които правят всичко възможно държавата ни да опустее и да се превърне в един огромен балкански мигрантски лагер за настаняване на мигранти от Европа !

Ако Бойко Борисов не си подаде веднага оставката и не се тръгне по най-бързият начин към честни и демократични избори всички ние да застанем до майките под звуците на камионите и да кажем всички „оставка“ и нека да им покажем силата !

И ако пак Борисов и така наречените патриоти не развеят бялото знаме то нека Слави Трифонов направи концерт и тук в София и да се съберем всички и да и покажем на дела, че силата е в нас ! Време е силата да се пробуди и националните предатели да прокуди!

От:bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ