Скаларните технологии на Тесла били тайно продължени от Русия и нацистите

в Конспирации

Американското правителство отхвърлило енергийния проект без жици на Тесла и го оставили без пари. Русия и Германия обаче искали той да работи за тях.

Тесла им отказал, а според  Престън Никълс той фалшифицирал своята смърт през 1943 г. и отишъл в Британия.

Оттогава има яростна битка между руснаците и германците да развият скаларна технология.

Русия получила предимство и получила знание как скаларните вълни могат да бъдат изтегляни от хиперпространството. Те изпратили свой агент да търси човек в Юта, който построил машина, която правела това в Юта. Съветският агент унищожил устройството след като научил как то действа.

Мъжът с име Т. Х. Морей научил за „етерното море” на Тесла и направил скаларен
интерферометър. Германия развила антигравитационна технология през 1939 г. чрез обратно проектиране на катастрофирало НЛО. До Втората световна война те били водещи в света в радарните и инфрачервени науки както при радаропоглъщащите материали и радарно пресечни секции.

Някои водещи западни експерти мислят че те са разработили радарно пресечни секции отвъд дори днешните западни стандартни, но това вероятно се дължи на извънземна подкрепа, която се е оказала решителна. Германците използвали обратно-времеви вълни, които карали скаларната вълна да последва и отговори на източника приел нормална електромагнитна вълна.

По време на Втората световна война най-добрите нацистки учени избягали до база, която били разработили тайно в Антарктика, като взели провизии от Южна Африка, както и от германските поселения в Аржентина, Чили, Парагвай, Перу, Уругвай и други латиноамерикански държави. След войната американците прехвърлили останалата част от най-добрите нацистки учени в САЩ, а остатъка получили СССР, Франция и Британия.

Руснаците били много ядосани, че американците са взели каймака на нацисткия научен мозък и през 1946 г. прибрали по-голямата част от източногерманските учени и техници. Около 275 000 души заедно с техните семейства били закарани в СССР.

До 1950 г. руснаците разработили обратно-времеви вълни. Те принудили заловените германци да им построят флотилия от антигравитационни чинии оборудвани с лъчеви и скаларни оръжия. В Антарктика, нацистите притежавали „Смъртоносния Лъч” на Тесла, способен да изпрати смъртоносен лъч дори на Луната и да нажежи определена точка там ако се прицели в
нея. Смъртоносният Лъч се свързва с модерните днешни лъчеви оръжия.
Според Ал Биелек, руснаците имали лъчеви оръжия, които можели да стрелят на хиляда мили в космоса и те ги използвали за да свалят НЛО в радиус от 200 мили от тяхното небе.

Американците имали също много лъчеви оръжия и те също сваляли НЛО. Очевидно има война в космоса, а американците и руснаците тайно са се обединили за да участват в нея.

Не е много ясно кои са притежателите на НЛО, но някои считат, че нацистите в Антарктика са почти недосегаеми с техните супер-оръжия.

Източник: xnetbg.net

Вижте още от Bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ