Къде и кои са децата на Адолф Хитлер?

в Конспирации/Любопитно

В родината на Адолф Хитлер близкородственото размножаване било много разпространено. Кръвосмешението между братовчеди, братя и сестри, племенници, чичовци и подобни не били изненада за никого. Лидерът на Третия райх знаел това много добре и се страхувал да стане баща.

Някои исторически източници обаче твърдят, че Хитлер все пак е имал деца. Всъщност нацисткият лидер бил обикновен буржоа, с уважение към семейните ценности. Твърди се, че освен всичко друго той много обичал децата.

СПОРЕД БРИТАНСКИТЕ УЧЕНИ

Преди няколко години британското списание The Globe публикува сензационен материал. В статията бяха разгледани различни варианти за това къде, кога и с кои жени Адолф Хитлер е бил и дали има наследници от тях.

Към този момент няма 100% доказателство за това, но има много факти, които не изключват възможността нацистът да има деца. Психолози, разследвали всички приписвани на Хитлер черти, не изключват отклонения от нормите при сексуалния му живот.

Всъщност Хитлер имал не повече любовници, отколкото всеки нормален мъж.

НЕПРИЗНАТИТЕ ДЕЦА НА ХИТЛЕР

Още в началото на своето съзряване, Адолф имал връзка с германката Хилда Локам. Предполага се, че детето, което родила малко по-късно, било именно наследника на фюрера.

Какво се е случило с детето и с майката никой не знае. Вторият му наследник може би е родила Жан-Мари Лорет. По време на Първата световна война редник Хитлер бил изпратен във Франция, където се запознал с местно момиче. Аферата може би е довела до раждането на наследник на лидерът на нацистка Германия.

на снимката: Адолф Хитлер и синът на Жан-Мари Лорет

По-късно синът на Лорет и Хитлер дори издал книга, която се нарича „Баща ти се казва Хитлер”.

ПРОЕКТ „ТОР”

След оглавил Третия райх, Хитлер стартирал таен проект – „Тор”. Планът предвиждал да се народят хиляди верни и гениални последователи на фюрера – истински арийци.

Млади и здрави немски жени, на възраст между 18 и 27 години, били избрани за „оплождане”.

На бял свят се появили 22 бебета. Първоначално те били закарани в секретната лаборатория 1146. През 1945г. тази „ферма” за изкуствено възпроизвеждане на арийско потомство била евакуирана.

„Децата на Хитлер” били раздавани на селяни в цялата държава. Много от тях може да се окажат внуци на фюрера.

СИН ОТВЪД ОКЕАНА

Предполага се, че Адолф Хитлер имал законен син, който дори за кратко живеел с него. Той се казва Варнер Шмит и живее в Съединените щати. През годините са съхранени много снимки, на които се вижда момчета, застанало до майка си и баща си.

на снимката: Гели Раубал

Шмит дори пази спомени за баща си – за любовта му към сладкишите, за страха му от паяци и други подобни неща. Твърди се, че майка му е била племенницата на Хитлер – Гели Раубал. Явно, че и нацистът не е успял да устои на изкушението от кръвосмешение. Разказва се, че към Гели Хитрел изпитвал огромна страст. А каква е нейната съдба – или се е самоубила, или са я „самоубили”. Когато останал полусирак Варнер бил едва на 5 години. След това грижите за него поели няколко немски бавачки.

на снимката: Гели Раубал

Последният път, в който момчето видяло баща си, бил преди Втората световна война. През 1951г. Шмит емигрирал в САЩ и скрил корените си.

Сега обаче той е готов да даде генетичен материал, за да докаже, че Адолф Хитлер е неговият баща.

Източник: debati.bg

Виж още публикации на bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ