Къде е тази кръв?

в България

Къде е тази кръв?
Къде е тази кръв кажете нима във вените ни тече!

Аз вярвам, че в един проклет ден тази кръв ще се пробуди и тежко и горко на този, който на Българинът на пътя е застанал!
Нямаме загубени войни, но имаме продажни политици и всяка битка с кръв платена е била от продажен политик осквернена !

ДА аз вярвам в нашите гени, макар и днес те да са притаени, макар да знам, че рано или късно те ще се пробудят и тогава много хора ще се потрудят държавата си да възродим и една силна България да изградим!

Някога далеч в историята свята народът целокупен е бил и рамо до рамо и брат за брата изградили читалища, училища, заводи, аквадукти и всякакви за народа нужни продукти! „Съединението прави силата“ – забравили сме ние тези слова и управлявани от други хора на света!

Днес Америка е наш господар, но това е държава изградена от бягащи хора събрани в едно без минало и история, без собствен ген, без корени нрави и обичай без идентичност и собствен дух и гордост, ако щете !

Но пак помнете, пак, пак помнете, че ще се събуди Българският дух и тогава тежко и горко на онези, който държавата ни в плен държаха, тежко и горко на онези, които в Робство и нечовешки геноцид ни приковаха!
Не избори ще спасят страната, а една спонтанна в кръвта ни еволюция, римувайте я, ако щете с революция !

Но революция има сам там където има разделение на класи било работническа или пролетарии, а у нас има само роби като някой ще каже революция духовна – едва ли!

Но пак ще питам аз къде е тази кръв от времето на Спартак и нашите Траки, тази кръв някога великият Рим разтресе камо ли едни Балкани!
Когато има чест в кръвта въпрос на време е гените да пощуреят!

От:bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ