Идва ли времето на Шамбала?

в Конспирации

Астрологията e ключ към мъдростта от древни времена. Ведическата астрология преди всичко отвежда хората на астрологията в Хималайските и Трансхималайските региони.

Вярва се, че Шамбала съществува в тайни подземни области в пустинята Гоби, която е основен център на ведическата мъдрост с нейните изходи в Хималаите. Разклонения на Шамбала са съществували също и в Перу. Планината Меру в Хималая и планината Амеру в Перу били известни като източния и западния полюси, центровете на ведическата мъдрост.

Жителите от долината на Хунза външно много приличат на европейци. Te са се установили близо до „мястото на срещата на планините“- точката, където се събират трите най- високи системи на света:

Хималаи, Хиндукуш и Каракорум. Имат собствен език — бурушасхи (до днес не е установено родство с нито един от съществуващите езици на света, макар че всички знаят и урду, а и много от тях- английски). Изповядват исляма, но не този, който ние познаваме, а исмаилитски – един от най-мистичните и тайнствени в религията. Затова в Хунза вие няма да чуете обичайните призиви за молитва. Общуването с Бога е лично дело и всеки избира времето за това. Хунзите се къпят в ледена вода, дори и при минус 15 градуса. До сто години играят на подвижни игри, 40-годишните жени изглеждат като девойки, на 60 години са запазили стройността и изяществото на фигурата си, а на 65 години още могат да раждат. През лятото се хранят със сурови плодове и зеленчуци, а през зимата с кайсии, сушени на слънце, кълнове и овче сирене.

Племето Хунза е свързано с Шамбала, тайнствена зона, един от входовете към която се намира в Хималаите. Зоната е енергийно защитена и малцина могат да достигнат до там, тъй като тя е и невидима за обикновения човек с притъпени възприятия. Шамбала е известна и под друго име – Агарта, като освен през Хималаите до там може да се достигне и посредством общо седем входа, два от които са в България – в Рила, другият в Стара Планина.

Шамбала е извор на древна езотерична мъдрост, но най-вече от там се осъществява наблюдение и до известна степен контрол над процесите на планетата, с цел избягването на катастрофални ситуации. В Шамбала има същества от по-висши духовни йерархии, които имат задачата да помагат на човечеството да премине през тъмните времена на своето развитие.

Според ламите от Тибет, пророчествата, идващи от древността, ще се сбъднат: „Времето на Шамбала вече иде…Преди него обаче ще станат войни и много държави ще се разрушат. Подземен огън ще разтърси земята. Ще бъдат изпратени предзнаменования.“

Източник: magicaura.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ