А защо Николаев не попита кака Гинка как стана милионер в България за последните 10 години?

в България

А защо Николаев не попита кака Гинка как стана милионер в България за последните 10 години?А защо Николаев не попита кака Гинка как стана милионер в България за последните 10 години?

Кой я монтира в енергетиката от земеделски производител. Била взела кредити за соларния си парк от чешка банка – интересно! Познавам лично всички чешки брокери у нас.

Това са българи, които имат бизнесвръзки в Чехия, не бяха чували до петък за кака Гинка. Умират от смях. Зденек Збенек, нам какъв си чех й бил помогнал. Де, бре, моме!

Не нам тия приказки и пладнешки послъгвания. Аман от женици, вкарани в политиката и бизнеса от половите си партньори. Аман от пачавротини, емнали се в леглата да си правят милионите!

А де го бате Славчо? Таа Гинка нали имала мъж, дайте го на преден план да го видим тоя рогоносец. Защото са ми разправяли едни гадории как мъжете уреждат бизнес като пускат на един определен човек съпругите си. И тия неща са били заснети.

Едната даже била тъй добра, че получила висша държавна длъжност.
Вън мутрите от политиката, дами и господа!

С нашите пари ги направихме генерали, направихме им партиите и благодарение на окраденото от нас те днес придобиват изцяло нашите пари.

Днес тока продадоха уж на кака ти Гинка, а утре водата ще продадат на някоя друга женица, а ние няма да има с какво да си храним децата.

Национализация! Смерш за гадовете и прилежащите им женици! Вън мутрите от политиката!

Нора Стоичкова


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ