ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА БРАТЯ ПУЛЕВИ! 🏆 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

в Свят

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА БРАТЯ ПУЛЕВИ! 🏆 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

ПОРЕДНА БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ! 🇧🇬
БРАТЯ ПУЛЕВИ ЗАЩИТИХА БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ С ПОБЕДИ! 🇧🇬
РЕСПЕКТ И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ! 🤍💚❤️
АДМИРАЦИИ ЗА КУБРАТ И ТЕРВЕЛ! 👏

Кубрат Пулев мина безпроблемно през Игор Шевадзутский, носещ прозвището Хълк. Българският боксьор спечели със съдийско решение след 12 рунда пред пълните трибуни на „Арена София“. А победа №31 в професионалната му кариера донесе и интернационалната титла на WBA.

130-килограмовият украинец не успя да окаже сериозна съпротива и отнесе куп разтърсващи удари. Шевадзутский все пак остана на крака до последния гонг с пълното съзнание, че въпреки няколкото си точни попадения губи катастрофално по точки.

Сега Пулев очаква възстановяването на първоначалния си съперник – Махмуд Чар, който получи травма на ръката в навечерието на двубоя. Двамата трябва да се бият отново в София през август или септември, като залогът ще бъде регулярната световна титла на WBA. В момента тя е притежание на германеца с ливански корени

Сред зрителите в залата беше и футболната легенда Христо Стоичков. Камата специално пристигна у нас, за да аплодира бурно Кубрат и брат му Тервел, който по-рано надделя в кървава битка с камерунеца Роли Ламбърт.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Свят

Отиди на Топ