8 от 12 деца напускат страната ни

в България

8 от 12 деца напускат страната ни
Шокиращи данни изнесе министър в ефира на БТВ 8000 от 12 000 деца напускат страната ни, заяви министърът на образованието! Какво означава това?

12 000 деца са напуснали училищата в България.
На практика обаче тази година още 7000 – 8000 семейства са се уредили в чужбина щом изтеглят жените и децата си за постоянно там!

Губим най-ценният ресурс на държавата си – децата ни ! Правителството инвестира в 1500 екипа, които на терен да разговарят и принуждават децата да се върнат в училищата! Точните думи от използвани от правителството са: „Инструменти за принуда”!

Мутренското ни управление не може ли да разбере, че трябват стимули за родителите, а не санкции и рестрикции !
Щели да им спират детските и помощите вместо да ги стимулират като им подсигурят работа и условия за нормален живот !

Големият процент от тези, които остават в страната получават ниско образование, което на практика е производство на нискоквалифицирана работна ръка, което на практика не решава проблемите нито на бизнеса, нито на държавата ни и тези хора не им остава нищо освен да станат клиенти на Темида в оцеляването си !

И така с принуда и репресии държава не се управлява!
Държавата произвежда престъпници, а не високо квалифицирани кадри !

Държавата произвежда емигранти, защото не иска да вдига заплатите и пенсиите, които обеща, защото не иска да повиши стандарта ни на живот и да работим и творим за държавата си !
И така обезлюдяването на държавата продължава !

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ