Схемата на системата

в България

Схемата на системата!
Системата ни убива, но и системата ни мачка!

Основното за което се използва системата е да пази статуквото от което се храни!
На практика има хиляди ченгеджийски прийоми и похвати, които са отренирани във времето!

Ако се погледне на практика къде и какви ремонти има в София, кои улици и булеварди са разкопани това се прави с една цел – да не може да се планира мероприятие с множество хора!

Освен, че се крадат и едни пари!

Ако към София тръгнат коли и автобуси с недоволни граждани по пътят ги чака десетки патрули, които рутинно да им проверят личните карти естествено, ако един автобус го проверят десет пъти най-вероятно ще изтърват мероприятието, което искът да посетят!
В момента има повече полиция, отколкото протестиращи в София!
Досега полицията използваха агенти, които да снимат лицата на протестърите, но сега обаче с цел по-бърза работа и координация самите полицаи снимат агитките!

И някак си изведнъж всеки разпознат като по-активен получава призовка за справка по някаква глупост, но така се възпрепятстват хиляди в страната с тази схема на системата!
Майки казват „системата ни убива“, но системата ни контролира по различни начини!

В далечната провинция например хората нямат доходи, с които да отидат на протест като системата им създава разходи и спънки и в същото време им се забавят заплати и пенсии в сюблимният момент и така на практика още хиляди са възпрепятствани да отидат на даденото мероприятие!
Работодателите също са подвластни на системата и те възпират своите работници !
Държавата бави плащанията към бизнеса и така се рефлектира !

Говори се, че има опозиция в парламента, но не виждаме твърдите ядра на тази опозиция натоварени с автобуси да пътуват към София и да подкрепят майки с деца с увреждане или пенсионерите, или Босият в неговата гладна стачка!

Къде са онези патриоти или онези рокери, всички са част от системата! А тези, които са излезли от системата днес ги привиква за проверка на оръжието им и им прибират оръжията, но от какво се бои системата, от нас хората ли? Системата е разработила страшно много ситуации, в които уж случайно никой да не отиде на протест!

Искате протести те се правят от хората, а хората са мачкани от системата! Дали системата ни убива или просто ни контролира в едно бедност и болест, в несгоди и нищета сами преценете?
Такава е схемата на системата, която пази хунтата узурпирала властта!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ