Стоян Тончев: Еврокомисар по ДИГИТАЛИЗАЦИЯТА не може да стартира електроните винетки

в България

Стоян Тончев: Еврокомисар по ДИГИТАЛИЗАЦИЯТА не може да стартира електроните винетки
Стоян Тончев: Позор! Позор! Позор!

Вижте какво публикува на стената си Стоян Тончев: За пластмасовите автомати в Асеновград е образувано досъдебно производство.
Най-вероятно ще има повдигнати 4 обвинения за хулиганство. За сривът на Търговския регистър обвинения няма. Там си раздават бонуси.

Сега в цялата държава е настанал абсолютен хаос покрай проваленото стартиране на системата за е-винетки. Днес премиерът Борисов от зор-заман започна да уволнява чиновници. Опозицията, в лицето на БСП, също се размърда и свика пресконференция, за да ни каже, че управляващите ни се подиграват.

Тя и опозицията, обаче, също ни се подиграва.
Корнелия Нинова иска да бъдат поискани оставки на министри, но за сезиране на прокуратурата, започване на разследване и повдигане на обвинения – и думичка на обелва!

Защо ли? Проблемите в България няма да се решат с уволнения, а с ефективни присъди за виновните длъжностни лица.
Става въпрос за 180 милиона лева на данъкоплатците, които са изхарчени за нещо неработещо.

С тези пари можеха да бъдат спасени хиляди човешки животи, извършени трансплантации, НЗОК можеше да си покрие и част от борчовете за лечението на български граждани в чужбина.

Но, уви!
Такова нещо няма. В развитите държави вече произвеждат коли, които се движат във въздуха, а в България, която е с ужасяваща пътна инфраструктура и парламентно пропадащи пътища (заради нестихващото крадене!), с коскоджамити Еврокомисар по ДИГИТАЛИЗАЦИЯТА (пчеларката Мара ГабриелОВА), не можем да стартираме продажбата на електронни винетки.

Позор! Позор! Позор!
И милиони левове загуби!
Без обвинения!

Стоян Тончев

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ