Слънцето е звезден портал, използван от извънземни?

в Конспирации

Може да се окаже, че Слънцето е всъщност звезден портал, използван от извънземни цивилизации

Подобна хипотеза предлага известният учен Харамейн Насим от Хавайския институт по обща физика, който счита, че в Слънцето съществува черна дупка, която на практика е звезден портал, използван от високоразвити същества, които преминават през нея със своите космически кораби, големи колкото нашата планета, влизайки и излизайки от Млечния път.

В подкрепа на подобна невероятна хипотеза са и заснетите изображения на масивни обекти, появяващи се и изчезващи в близост до Слънцето.

Самият Насим обяснява подобни наблюдения с теорията за сингулярност и квантовата физика, като според теорията му черните дупки се намират в центъра на всичко, в това число и на Слънцето, което извънземни цивилизации, превъзхождащи невъобразимо нивото на развитие на съвременния човек, използват като част от транспортната си космическа система на придвижване. Счита се, че на нашата планета също има подобни портали, които се намират в райони с вулканична активност, където много често са наблюдавани и НЛО.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ