След диаманта за $11,2млн. Бойко купи и часовник за 219 000 долара на любовницата си !

в България

След диаманта за $11,2млн. Бойко купи и часовник за 219 000 долара на любовницата си !
Любовницата на Бойко Борисов с часовник за $219 000
Станислава Стоянова, която от близо година бива тиражирана като любовница на премиера Бойко Борисов се появи с уникално бижу по индивидуална разработка – швейцарски часовник за 219 000 долара.
Младата и красива депутатка от ГЕРБ стана известна с това, че е много близка до до премиера. Тя даде много поводи да бъде тиражирана като метреса или по-точно наложница на министър-председателя (Снимки на Бойко Борисов с любовницата му Станислава Стоянова)
На обществено мероприятие тя е била заснета да носи поръчков часовник, който е изработен от бяло и жълто злато, инкрустиран с диаманти.


Часовникът Patek Philippe Calatrava 4897G стандартно се предлага на цена от $24,575 (Линк към популярен онлайн магазин за часовници)
Но специфичният блясък, който носят диамантите на часовника на Стоянова показва, че това не е типичният базов модел.

Кратка проверка на сайта на Патек Филипе Женева – Patek Philippe Geneva показва, че с поръчка с по-чисти диаманти като на депутатката от ГЕРБ, цената на часовника набъбва на $219000 (Двеста и деветнадесет хиляди долара)
Въпреки високата цена на часовника той далече не е сред най-скъпите бижута на народната представителка от ГЕРБ Велико Търново.

Половин година по-рано стана ясно, че Бойко Борисов е подарил на любимата си един от най-големите жълти диаманти в света.
Скъпите подаръци, които прави премиера са сред причините, заради които милиони българи се настроиха срещу Бойко Борисов и ГЕРБ.
Източник: podoko.eu

Забелязаната с жълт диамант за $11,2млн депутат от ГЕРБ Станислава Стоянова обясни, че скъпоценният камък бил подарък от Бойко Борисов.

Въпросният жълт диамант е бил продаден на търг в Швейцария на 07.09.2016г. за 11 200 000 американски долара. Според експерти това е третият най-голям бледожълт диамант на света и е над 77 карата.

Представяне на диаманта в Женева

Младата красавица беше забелязана с този диамант на събитие на „Жени – ГЕРБ“ по повод Деня на народните бутители.
Сега след като тя е дала отговор, че диамантът е бил подарък от Бойко Борисов, подарен на 19. Април по повод първият и работен ден като народен представител в 44-тото Народно събрание.От политическата партия са обявили, че младата преподавателка е била силно огорчена от това, което е прочела в социалните мрежи по неин адрес.

Източник: podoko.eu

А иначе ни обясняват на нас да гледаме картофи, да ставаме овчари и как да затягаме коланите!

Време е да изхвърлим боклука от животът си или той ще изхвърли нас от живота! Обещаха да вдигнат заплатите и пенсиите, обеща и какво ли не, но за обикновените хора пари няма за лечение, за онкоболни, за образование, няма за нищо, но за тях си намират!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ