Силата на диктаторът се крие в страхът в масите!

в България

Силата на диктаторът се крие в страхът в масите!
Силата на диктаторът се крие в страхът в масите! Робът се бори за свобода, а свободният за съвършенство! В България робите се борят за пари, а богатите за още пари !
Тези, които протестират, искайки свобода водят респективни мерки след себе си, а тези мерки отъпкват пътя на деспотизмът и диктатурата !

Системата за контрол на робите се учи и адаптира !
Така се опъват веригите на роба и всеки следващ опит за борба става все по-труден !
Силата на диктаторът се крие в страхът в масите !

Социалните мрежи ни разделят и така уж сме близки, а ние оставаме оковани !
Някога за да се срещнат двама човека те се срещат и разговарят, а днес в социалните мрежи те са заедно и по отделно във всеки в своят битовизъм !

Заедно сме, но разделени !
Бунтът е невъзможна утопия, която и при най-малки съмнения за нея системата, която ни убива, ще го погаси! Контролът над робът е във високото ниво на зависимост от системата !

Ние не сме само потребителска биомаса, ние зависим от системата – взимаме пари и чрез нея плащаме, през нея говорим, чрез нея се храним и спим, в нея ние съществуваме в системата, а тя може по всяко време да ни блокира и нас, и близките ни, и съседите ни, и роднините като всички около нас така да ни обърнат гръб, че да разберем, че всички са системата, която ни убива !

Диктатурата в България е в предпоследна фаза, фазата на дисциплиниране на биомасата наречена роб или електорат, или материал било то лош дори по-зле сме от роби, народе разбери !

Робът си е имал господар, който му е подсигурявал покрив, хляб, вода и дрехи и е искал в замяна да се трудиш и да създаваш поколение от роби, които да се трудят за своят господар!
Днес ние нямаме господар, а диктатор, който те кара да си плащаш храната, водата, покривът над главата си и не ти създава и елементарни условия за да създадеш поколение!

За него ние не струваме и дори колкото една троха, умиращ ще внесе други роби = мигранти от друга държава – страна !

Няма кой да работи, ще внесе други роби на сезонна работа, а човешкото не струва днес! Така е, това е диктатура, а не демократична държава, не е и робовладелски строй, а това нещо е по-страшно, в което се превръща нашата държава освен, ако робът не въстава и не каже „стига толкова, не се търпи, искаме бъдеще за нас и нашите деца“ и тогава системата ще абдикира, защото ние сме системата – хората – робите или електоратът, или биомасата населяваща тези ширини наричана държава преди години, нали?

Време е за спонтанна и пряка Демокрация или страхът ви е сковал като студът навън в тази бурна и студена зима друга за Демокрация не ще да има, защото системата се развива и тя не ще да се даде, та тя ще ви смажи и ще ви елиминира един по един ще ви респектира !

Къде с протокол или с палка, къде с натиск на кубинка, но тя е силна когато сте сами, а вдигнем ли се всички системата блокира и властта на диктаторът ще абдикира!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ