Светлозар Минов: ДАНС и ГДБОП си свършиха работата

в България

Светлозар Минов: ДАНС и ГДБОП си свършиха работатаКоментарът на Светлозар Минов
Две лица са били предупредени с протокол и така на практика нашите служби си свършиха работата като взеха превантивни мерки за евентуално осуетяване на международен скандал и опорочаване на светлият ни празник 3 март ! Лицата вече са ясни – Иво Дошев и отец Рафаил-Росен Стефанов. Лицето Иво Дошев е познат на полицията като главно действащо соросоидно лице по не един протест участвал в не едно сбивания и като главно действащо лице на побоят на ОМВ Бургас когато идваха „Нощните Вълци“ на Путин у нас !Иво Дошев

Лицето не пропуска събитие свързано с Русия за да покаже позицията на соросоидните протестъри като е доста краен и опасен субект, който цели дестабилизиране на събитията и създаване на международен скандал и именно така да стане популярен и известен като борец против Русия ! Платените русофоби имат за цел подронване на авторитета на Русия, но и на България пред света !

Това е антибългарска проява на поведение целяща създаване на конфликти и със сепаратистки почерк!

Най-после службите си свършиха работата, казва Светлозар Минов преди да се стигне до инцидент, в който бяха въвлечен и аз !
От срещата ми с лицето си спомням, че бях със счупена ръка и после бях в безсъзнание като имаше бити старци, мъже и жени, бяха стъпкани Българските знамена, а ние, който защитихме старите хора и честта на България бяхме квалифицирани като вандали и сега се водят дела срещу нас !
Този път лакеите на ГБХК и Сорос обаче бяха своевременно спрени !

Справка показва, че институтът на т. нар. предупредителен протокол е уреден в Закона за МВР. Той не носи последствия на административен акт за този, на когото е съставен:
Закон за МВР Чл. 65.

(1) Полицейските органи предупреждават устно или писмено лицето, за което има достатъчно данни и се предполага, че ще извърши престъпление или нарушение на обществения ред.
(2) За писменото предупреждение се съставя протокол, с който лицето се предупреждава за отговорността, която се предвижда при извършване на съответното престъпление или нарушение на обществения ред.
(3) Протоколът за предупреждение се съставя в присъствието на лицето и на един свидетел, като след запознаване със съдържанието му се подписва от полицейския орган, лицето и свидетеля.

Отказът на лицето да го подпише се удостоверява с подписа на свидетеля. В случаите на домашно насилие копие от протокола за предупреждение се предоставя на пострадалото лице при поискване.
Предупредителният протокол по чл. 65 ЗМВР не е индивидуален административен акт.
Същият по-скоро се явява мярка за предотвратяване на евентуални престъпна дейност и нарушения на обществения ред.
По принцип изготвянето на такъв тип предупредителен протокол е по преценка на полицейските органи. С него едно определено лице се предупреждава за отговорността, предвидена в закона за нарушение на обществения ред или за съответното престъпление.

Протокол за предупреждение по чл. 65 от ЗМВР не създава права и задължения за адресата си, нито засяга неговите права, свободи или интереси, поради което трайната съдебна практика у нас е, че той няма белезите и характера на индивидуален административен акт по чл. 21 АПК, поради което протоколът по чл.65 от ЗМВР не подлежи на оспорване по съдебен ред, а ако бъде оспорен, административното производство ще бъде прекратено.

И така на практика държавата си свърши работата !
Аз Светлозар Минов искрено благодаря на ДАНС и ГДБОП за добрата работа и дано съдът в Бургас чуе какъв е и техният ищец!

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ