РОСЕН АНТОНОВ: НЯМА ПЪТ КЪМ МИРА! МИРЪТ Е ПЪТЯ!

в България

РОСЕН АНТОНОВ НЯМА ПЪТ КЪМ МИРА! МИРЪТ Е ПЪТЯ!
МЕЖДУНАРОДЕН КОНЦЕРТЕН ПРОЕКТ “МОРАЛ И МИР” – 2022 РОСЕН АНТОНОВ, оперен певец: ЛЕТИМ КЪМ МИРА! НЯМА ПЪТ КЪМ МИРА! МИРЪТ Е ПЪТЯ! – ГОЛЯМАТА НАША ПЕВИЦА ЯНКА РУПКИНА ЗА ДРАМАТИЧНИЯ ТЕНОР РОСЕН АНТОНОВ: ТОЙ Е ЕДИН НАШ МНОГО ГОЛЯМ ТЕНОР В СВЕТА – ПРЕЗИДЕНТЪТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЛАДИМИР ПУТИН ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С НАШИЯ ИМЕНИТ ПЕВЕЦ Член-кор. на МАИ към ООН Йорданка Колева Светът е обгърнат от войни и епидемии. Големи хора, алчни за власт и пари, убиват други народи и малки деца. Никой няма право да посяга на малки деца. Децата трябва да се обичат повече от всичко, да се нахранят, да им се създадат добри условия за детство. А не да се убиват. От преди около 20 години отправих моя призив към света: правете любов, а не война! Преди няколко години исках да се обявя за разоръжаване в света, да поемем такава кауза, особено жените, но покойният вече мой приятел проф. Стамен Стаменов веднага изтръпна изплашен и ми каза: “ти луда ли си, да не си отворила уста, че ще те убият веднага!”. Но вече съм горда да отбележа, че един смел българин от няколко години е започнал да работи по тази кауза, като иска да изпълни света с мир, любов и спорт за мирни цели!

Един много голям наш оперен и поп певец, драматичният тенор Росен Антонов, заедно със своя екип е направил и осъществява грандиозен проект, озаглавен: МЕЖДУНАРОДЕН КОНЦЕРТЕН ПРОЕКТ “МОРАЛ И МИР” – 2022, като ни показва, че НЯМА ПЪТ КЪМ МИРА! МИРЪТ Е ПЪТЯ! и смело върви напред! Нашата голяма народна певица Янка Рупкина ми каза за него миналата година: “Росен е един много голям наш певец, един от най- големите в света тенори!”.

Но защо ли не го знаем!? Телевизиите засега мълчат или го показват много слабо. Показват само разни момичета и момчета, едни и същи, но за култура нямат място и време! Хубаво е да започнем музикално ограмотявяне на народа ни, особено на децата, с нещо истинско и ценно. Преди 6 години, като кандидат за президент на страната казах, че промяната трябва да започне с културата. И това не е случайно! Ние изгубихме голяма част от нашата култура, улисани в грижи и тревоги! И веднага трябва да добавим, без съмнение и спорта! Росен Антонов е роден на 18.07.1974 г. в София с много специална дарба – глас, който общува директно със сърцето.

Пее с универсалния език на сърцето и душата. Това със сигурност е начин да повлияе на милиони хора да усетят красотата на живота чрез гласа му, а чрез неговата личност и сила – да се борят и побеждават! Росен Антонов започва музикалното си образование от ранна възраст. Изкуството и спортът са част от ежедневието му. Именно силата на изкуството в лицето на личности като Том Джоунс, Силвестър Сталоун и неговата желязна воля, му помогнаха в борбата със завистта и дребнавостта. Специализира средното си образование по тромпет, а висшето по оперно пеене. Концертите му започват през 1990 г. като поп звезда. Пее по стадиони и концертни зали в Германия, България, Италия, Русия и други страни. Много концерти в Генералния щаб на България, Папа Йоан Павел II в България и Италия с изпълнения на класически арии и др. Репертоарът му е от световни класически поп хитове и класическа музика – арии от опери на Доницети, Верди, Пучини.

През 1994 г. се запознава със съпругата си Соня, от която има две дъщери – Клеопатра и Жана-Клод , кръстена на Жан-Клод Ван Дам, след лична среща с него. Той разширява хоризонтите на класическата и поп музиката, носейки безброй нови фенове на своето изкуство.

Неговата уникална личност и дарба да пее в два стила – опера и поп, са докоснали безброй хора по света! Осъществява редица концертни проекти ”С ПАВАРОТИ В СЪРЦЕТО”, съвместен концерт с Вардан Маркос от Москва, солист, цигулар, “НИЕ ПРАВИМ СВЕТА ПО-ДОБРО МЯСТО” , “МИР И МОРАЛ” , „ДНИ НА КЛАСИЧЕСКАТА МУЗИКА С ПАВАРОТИ В СЪРЦЕТО“, „МОРАЛ И МИР”, ,МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МИРА – 2021 г. На 8 август, тази година, се състоя на брега на морето във Варна поредният концерт от Международният проект “Няма път към мира, мирът е пътя!” в присъствието на много гости и руски генерали и адмирали, като Росен Антонов беше награден от руски адмирал с Орден за Храброст, като тези концерти ще продължат в редица наши и чужди градове, като например, Виена, Австрия. А на 15 август, ден на Голяма Богородица, съпругата му Соня му съобщава, че е бременна в третия месец с трето дете и живот и здраве, това дете може да се разглежда като носител на любовта и светлината между народите. Дава се един добър знак за съзиданието и добро начало за проекта. Ще се появи едно дете, живот и здраве, което ще е като дар Божий към проекта. Росен е уверен, че то ще донесе мир на света, като Божий знак!

Очакваното дете ще донесе световен Мир! Ние сме убедени, че в политиката трябва да има морал! Награден е от международна дипломатическата мисия, представляваща ООН и ЮНЕСКО: България за принос към световния Мир! Нашият драматичен тенор, културтрегер и общественик Росен Андонов е носител на статуетка за МИР и статуетка Златен гълъб за приноса му в развитието на изкуството и културата. Той рискува живота си, отдаден на хората за мир в света!

Към проекта ще се присъединя и аз заедно с други поддръжници на идеята и ще се борим заедно за живота на обикновените хора в света, като поканваме и други да се присъединят към проекта! Има идея да се срещне с президента на Руската Федерация Владимир Путин, който вече е отговорил на молбата ми да се срещне и разговаря с големият наш талант и борец за мир Росен Андонов и е разговарял лично с него по телефона, като срещата ще се уточни допълнително в скоро време. Това е едно много голямо признание на драматичния и поп певец в усилията му в борбата за мир в света! Концертния проект “МОРАЛ И МИР” има историческа стойност и нашият талантлив тенор вече е наградил доста личности, помогнали и посветили се на делото, със специални статуетки за мир.

И нека Бог чуе молитвите ни за мир! Бих добавила накрая: Мир, здраве и любов да ни даде Господ за целия свят! Росен Антонов е СОБСТВЕНИК, ГЛАВЕН ДИРЕКТОР И ПРЕЗИДЕНТ НА РОС 96 ООД. За тези, които искат да подпомогнат проекта финансово: ЗА ДАРЕНИЕ/ СПОНСОРСТВО : ДАННИ ЗА ПРЕВОД ДИРЕКТНО КЪМ СМЕТКАТА IBAN: BG32ESPY40040030647591 BIC: ESPYBGS1 ROSEN ANDONOV TASEV Има сайт: www.rosenantonov.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*