На джендър внуци да се радваш, Цветанов!

в България

На джендър внуци да се радваш, Цветанов!
Цветан Цветанов проведе среща с представители на Фондация „Америка за България“
Сътрудничеството и партньорството на Фондацията с местните власти и редица партньори от неправителствения сектор е ключово за изграждане на устойчиво и силно гражданско общество, отбеляза председателят на ПГ на ГЕРБ
!

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с председателя на Борда на директорите на Фондация „Америка за България“ Лин Дафт, членовете на борда Крис Матлън и Антъни Мано, както и с Нанси Шилер, която е президент и главен изпълнителен директор на Фондацията в България. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на срещата бяха обсъдени широкият спектър от дейности и проекти на организацията в сферата на образованието и културата. Цветанов поздрави членовете на борда за проекта на Фондацията в Пловдив, където „Америка за България“ инвестира 8,2 милиона лв. за реставрация на Епископската базилика, която трябва да отвори врати през 2019 г. като централна забележителност и културно пространство по време на мандата на града като европейска столица на културата.

„Сътрудничеството и партньорството на Фондацията с местните власти и редица партньори от неправителствения сектор е ключово за популяризирането и запазването на културното наследство на страната, но също така и за изграждане на устойчиво и силно гражданско общество“, добави Цветанов.
Източник: epicenter.bg
На джендър внуци да се радваш, Цветанов!
Колко трябва да мразиш Родината си за да подгъзуваш на чуждите интереси у нас?

Колко дребна и страхлива душица трябва да си за да останеш във властта и да продаваш всичко родно?

Какъв трябва да си за да скверниш паметта на предците си, да създаваш раздор и скандали между институции, хора, религии и вероизповедания!
В Анадола ли си раждан бе или пъпът ти е хвърлен в САЩ, ако е така там върви и недей да прокарваш джендър практики с подлите ти политики ! Соросоидите го пазят в социалните мрежи и получава трибуна по всички телевизии и радия, кланят му се всички спонсорирани медии от соросовите фондации и за да бъде в светлината на прожекторите той е готов и майка си да продаде !

Даже най-вероятно я е продал като дух и принадлежност – религиозно и душевно вкупом с всички нас !
Не е отвращение и погнуса, не мога да опиша чувството си като гледам колко е доволна физиономията на Българският Юда ! Това не е демонстрация на власт и влияние, а на принадлежност !

Някой някога да е чул Цветанов да изкаже една идея или една собствена мисъл някъде?
НЕ, нали?
Няма и да го чуете, защото всяка дума, която е произнесъл други му я дават, а той само е лицето от което излизат чуждите слова !

И така плазмодиината политика рано или късно ще свърши и дето се казва „дано на джендър внуци да се радваш, подлецо“!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ