Народе? В какво се превърна, български народе? По турско бяхте народ, сега се превърнахте в стадо!

в България

НАРОДЕ???

/18.07.1937 – безсмъртие/ – Васил Иванов Кунчев, Апостол на СВОБОДАТА

Народе? В какво се превърна, български народе? По турско бяхте народ, сега се превърнахте в стадо!

Поставили сте портретът на Левски във всеки кабинет, в който ограбвате и разрушавате делото му и България. Крещите името му в кръчмата на три ракии и мечтаете за България на три морета, докато единствената ви реална мечта е да си живеете удобно в кочината.

Срам ме е! За днешна България ли даде животът си Апостола на свободата.

Той отиде на бесилката заради нас, а ние заради апатията и страхливостта си дори не можем да станем от дивана и да отидем пред Народното събрание да зададем същите въпроси, които той е задавал на българите преди повече от век.

Народе! Не си достоен днес за Апостола! Народ, който е само трапезен и фейсбук патриот, не заслужава свободата си. Защото свободата не е подарък на тепсия, а ежедневна борба. Освободихме се от турско, за да попаднем под дебилско.

Затова, байно, да си кажем кривиците, аз на теб и ти на мен, а след това да се обединим за общото дело!

Прости ни, Апостоле!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ