Мая Манолова: Управляващите се готвят пак да подменят изборните резултати

в България

Мая Манолова: Управляващите се готвят пак да подменят изборните резултати
Всички сме свидетели как Мая Манолова загуби изборите в София с манипулации и подмяна на вота. Управляващите се канят пак да подменят бюлетини, протоколи, пак с купен и корпоративен вот да управляват.

Има една приказка, че не е важно кой как гласува, а кой брои бюлетините именно заради тази приказка и тази реалност у нас трябва да се гласува с машина, трябва да има алтернатива, в която да се покаже истинският вот не да си стъкмяват резултатите и заедно със статистическите агенции да обработват общественото мнение.

Мая Манолова показва уродливите методи на управляващите и тази манипулативни гарантират и легитимират присъствието на мафията във властта.

Докато Мафията управлява изборите ще бъдат манипулирани, ще бъдат системно опорочавани и така с измама във властта. Управляващите нарушават най-святото право на суверена, а именно честният вот.

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ