Мая Манолова: С гражданите на Пещера победихме в съда Домусчиев

в България

Мая Манолова: С гражданите на Пещера победихме в съда ДомусчиевМая Манолова: С гражданите на Пещера победихме в съда Домусчиев

От държавата на Осемте джуджета, да не станем държавата на 8 млн. джуджета, каза Манолова и призова хората да гласуват

С един обикновен човек – Златка Цвеева – и с гражданите на Пещера победихме в съда един от икономически силните приятели на премиера Борисов – Домусчиев. Златка Цвеева създаде Инициативен комитет за референдум срещу мръсния въздух в града и изграждане на депо за опасни отпадъци. Заради това, че е казала, че „в Пещера пуши и мирише“, срещу нея беше заведен иск за 150 хил. лв. от Домусчиев. Вчера спечелихме делото. Можем да побеждаваме и без да сме министри, депутати или овластени.

Това заяви днес Мая Манолова от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ в сутрешния блок на бТВ, като добави, че Цвеева трябва да работи 13 години, за да плати това обезщетение, ако не бе победила в съда.

По думите й в момента управлява коалицията ГЕРБ, ДПС и ВМРО, която е готова на всичко, за да открадне новите 60 млрд. лв., които ще влязат в България от ЕС.

На въпрос за изборите в неделя Манолова отговори, че се готви сценарий, който включва насочването на пика на пандемията към датата на изборите и забавяне на преброяването на резултатите с цяла седмица от Михаил Константинов.

Няма да позволим на Борисов да открадне изборите, заяви Манолова като добави, че с Демократична България и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ заедно ще пазят изборите с наблюдатели, системи за броене и застъпници. Ако протоколите, с които ще се снабдим, и ако паралелното броене покажат друг резултат, ние няма да признаем тези избори и Конституционният съд да се подготви да брои бюлетини, допълни Манолова.

В студиото тя показа плик със сценария на ГЕРБ за изборния ден и заяви, че сценарият завършва оптимистично. След 4 април хората в България ще живеят спокойно и достойно. Ще подкрепим фирмите пряко финансово – по една депутатска заплата за всяка малка фирма, засегната от пандемията, по две депутатски заплати за ново откритите фирми, ще освободим от осигуровки до края на годината засегнатите от пандемията бизнеси, каза Манолова, като добави, че съдебната реформа и ревизията са основни приоритети на коалицията.

Хората да са спокойни за живота си след 4 април, за имуществото си и правата си. Да отидат да гласуват, за да не се превърнем от държавата на „Осемте джуджета“ в държавата на 8 млн. джуджета, каза още Манолова.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ