Мая Манолова нарече Борисов едноличен самодържец

в България

Мая Манолова нарече Борисов едноличен самодържец
Мая Манолова нарече Бойко Борисов едноличен самодържец пред журналисти на телевизия Евроком в Денят на независимостта на България. Иронично тя заяви, че лично го съжалява този човек, защото той е човекът на олигархията и на политико-икономическата мафия.

Той е страхлив и се появява в контролирана среда където няма да се срещне с обикновените хора, които го ненавиждат открито и искат оставката му на него и на правителството, искат оставката му в цялата страна и рано или късно ще се стигне до нея. Той показа моделът на управлението си със шкафчето с парите и пистолетите и докато Борисов управлява ще има зависими медии, зависими институции и зависими хора, които обслужват властта.

Мая Манолова призова да си отвоюваме независимостта всички заедно, защото другото име на едноличната власт е диктатура. Докога ще търпим тези мафиоти да ни управляват и да изсмукват жизнените сили на нашата майка България? Докога ще търпим в бедност и несгоди всички тези олигарси, които грабят родината и продават народните блага.

Властта произтича от народа, време да им го докажем. България не е на един човек и кръговете зад него, България е на всички нас и е наш дълг да защитим родината си, защото България е само една и няма друга на света!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ