Мая Манолова! Варна с 5514 тона боклук за изгаряне!

в България

Мая Манолова откри офис на „Изправи се.БГ“ във Варна и първият сигнал на вниманието на обществеността бе за 5514 тона боклук, който е складиран на пристанището във Варна.

Обществото трябва да знае за последиците, варненци трябва да знаят за белият прах, който вдишват.

Хората имат право да бъдат информирани и те да правят своят информиран избор за бъдещето на децата си, но уви никой не ги пита каква вода искат да пият, какъв въздух децата ни да дишат и искаме ли боклукът на Европа да се изгаря в нашите заводи, искат ли боклуците да се заравят във нашите земи както и какво произтича от това, какви са последиците за нас и природата ни?

Мая Манолова спря изграждането на завод за изгаряне на боклуци в Шумен, но 5514 тона боклук чакат във Варна да бъдат изгорени в пещите на Девня.

Мая Манолова фиксира проблемът, показва със своят екип истината и се борят за една чиста и зелена България, а ние гражданите каква е нашата позиция?

Ние докога ще седим безучастно и ще съдействаме на тази мафия на боклука докато трови земята, водата и въздухът ни?

Изправете се българи, изправете се за една чиста и свята република, защото длъжни сме да пазим отечеството си чисто и да го предадем на идните поколения.

Виж повече на Bultimes EU

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/2765959483689829/


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ