Манолова: Подаваме жалба до ЦИК за агитация на ГЕРБ на турски език в Турция

в България

Манолова: Подаваме жалба до ЦИК за агитация на ГЕРБ на турски език в ТурцияМанолова: Подаваме жалба до ЦИК за агитация на ГЕРБ на турски език в Турция

Лъсна истината за посещението на Борисов при Ердоган и за отношенията между ГЕРБ и ДПС, каза Манолова във видео на живо

От „Изправи се! Мутри вън!“ подаваме жалба до ЦИК за нарушение на закона от страна на ГЕРБ във връзка с техен агитационен материал в Турция. Има редица нарушения – използване на българския и турския флаг, агитация на турски език. Сривът на доверие към Борисов в България той ще компенсира с гласове от Турция. Жалко поведение. На изборите в неделя във всички 112 секции в Турция ще има представители на „Изправи се! Мутри вън!“ и на „Има такъв народ“.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук.

След посещението на Борисов при Ердоган, съвсем очаквано се появява агитация на турски език в Истанбул за кандидатите на ГЕРБ. Виждате Гюнай Хесмен – втори в листата на ГЕРБ в Разград и доскорошен областен управител. Другото лице е Илтер Бейзатов – син на управителя на ловното стопанство Паламара и втори в листата на ГЕРБ за Шумен. Лъсна истината за посещението на Борисов при Ердоган и за отношенията между ГЕРБ и ДПС. Бейзатов е доскорошен активист на ДПС, допълни Манолова.

Ще следим за честността на изборите в Турция и ще изпратим хора, които да се противопоставят на манипулациите на вота, категорична бе тя.

Българи, гласувайте, защото ГЕРБ и ДПС не са си тръгнали от властта. Техните пари, раздадени на приятелски фирми, са на терен и воюват срещу формациите на промяната и срещу гражданите, подчерта Манолова.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ