Манолова: Няма да позволим в следващото правителство да има дългата ръка и едрата сянка на ГЕРБ и на ДПС

в България

Манолова: Няма да позволим в следващото правителство да има дългата ръка и едрата сянка на ГЕРБ и на ДПСМанолова: Няма да позволим в следващото правителство да има дългата ръка и едрата сянка на ГЕРБ и на ДПС

Следващият кабинет да следва посоката на работа, която зададоха Бойко Рашков, проф. Стоилов, Кирил Петков, Асен Василев, проф. Денков и Атанас Пеканов, заяви Манолова

Няма да позволим в следващото правителство да има дългата ръка и едрата сянка на ГЕРБ и на ДПС и да бъде подменен вотът на българския народ. Хората искат правителство на промяната, а не правителство, което да остане в миналото и да възпроизвежда статуквото. Срещата и изявлението ни с Демократична България да бъдат разчетени като червена лампичка, че ние няма да подкрепяме на всяка цена. Няма да си позволим да излъжем хората от протестите и българските граждани наистина да се случи промяна.

Това заяви председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова пред медиите в парламента днес след среща с ръководството на Демократична България.

Потвърдихме, че имаме съвпадение на позициите за съдебната реформа, конституционната реформа, предстоящите законодателни промени, антикорупцията. На едно мнение сме и по отношение на преизчисляване на пенсиите, което да започне от 1 октомври, допълни Манолова.

Следващият кабинет трябва да следва посоката и стандартът на работа, които зададоха служебните министри Бойко Рашков, проф. Стоилов, Кирил Петков, Асен Василев, проф. Денков и Атанас Пеканов. На базата на този висок стандарт, професионализъм, почтеност и смелост ще преценяваме и предложенията, които ще направят от „Има такъв народ“. Ще положим всички усилия за реализиране на правителство с мандата на „Има такъв народ“. От „Изправи се БГ! Ние идваме!“ не желаем властови позиции, министерски кресла, заяви Манолова.

Политическата воля се изразява в разговорите, които водим за конкретни политики. Промяната ще се случи през съдебната реформа, антикорупцията, социалната политика и през хората, които ще участват в следващия кабинет. Неслучайно служебното правителство се ползва с огромно доверие от българските граждани. Хората очакват промяна и очакват следващият кабинет да е на това високо и професионално ниво заедно с икономическия екип, силовия екип и правосъдния екип, категорична бе тя.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ