Манолова: Няма българин, който да не си дава сметка колко е арогантен Борисов

в България

Манолова: Няма българин, който да не си дава сметка колко е арогантен Борисов Манолова: Няма българин, който да не си дава сметка колко е арогантен Борисов

Няма българин, който да не си дава сметка колко е арогантен бившият премиер Борисов. Той нарече българите “тулупи”, а депутатите – “безделници”. А с вчерашните си изявления прави поредните внушения за мен и за “Изправи се.БГ”, като твърди, че всичко в държавата е битка за постове.

Това заяви председателят на коалицията “Изправи се! Мутри вън!” Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук след първото заседание по делото, заведено от Борисов срещу нея. Искът е за 15 000 лв. за това, че Манолова е нарекла публично Борисов арогантен.

Припомняме, че Манолова осъди Борисов за 10 хил. лв. за твърденията му, че тя се е срещала с ромски лидери и е осигурявала ромски вот в нейна полза.

Два дни преди изборите за кмет на София в национална телевизия той каза, че съм се срещала с ромски лидери, за да си осигуря гласове, а ъндърграундът ми е помагал за изборите. Естествено, нито една от тези арогантни лъжи не е вярна. И от резултатите в София на местните избори е ясно кой си е осигурил резултат от ромския вот – 90/10 в полза на Фандъкова са гласовете във Филиповци, Факултета и Христо Ботев. Намесата на Борисов два дни преди изборите беше манипулация, припомни Манолова.

Ако за него всичко е битка за постове, за нас не е. И към момента ние сме платформата на обикновените граждани и влязохме в парламента, за да може това, което искат хората, да се чуе от парламентарната трибуна. Да наложим дневният ред на българските граждани на депутатите и да се преборим за преизчисляване на пенсиите, подкрепа на малкия бизнес и на семейните стопанства, да подкрепим хората с увреждания, като променим Закона за личната помощ, да работим за повишаване на доходите на българските граждани и да приемем Закона за частния фалит, допълни тя.

Да направим съдебната реформа, така че българите да са сигурни, че краят на съдебно дело няма да зависи от това колко е богат техният противник, знае ли номера на премиера или на други високопоставено лице, посочи Манолова.

Тя припомни, че председателят на Инициативния комитет за чист въздух в Пещера Златка Цвеева спечели две дела, заведени срещу нея от Кирил Домусчиев, на обща стойност 150 хил. лв. Ще продължим да се борим за справедливост, заяви Манолова.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ