Манолова: Борисов раздава парче по парче българска земя, за да се задържи във властта

в България

Манолова: Борисов раздава парче по парче българска земя, за да се задържи във власттаНа плажа Кабакум във Варна мутри на Марешки атакуваха екипа на Манолова, а полицията остави мутрите спокойно да се оттеглят

Борисов раздава парче по парче българска земя, за да се задържи във властта. Това е плаж, който е изключителна държавна собственост. Цената на подкрепата за „Борисовата Конституция” е този плаж.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред медиите на плаж Кабакум Север-2 днес.

Плажът бе отдаден на концесия на фирма, близка до председателя на политическа партия “Воля” и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки в замяна на подкрепата му за „проекта на Конституцията”, предложен от Бойко Борисов и неговите депутати от ГЕРБ.

Това е доказателството за самозабравата на слугинажа на Борисов. Само и само да си осигури още ден на власт, той е готов да раздава и българска територия. Този плаж е дал на Марешки в нагласени процедури, от които българската хазна е ощетена, за да си осигури Борисов още малко политическо време. Най-голямото доказателство за позора на Борисов са слугите на Марешки, допълни Манолова.

Тя обясни, че договорът за наем на плаж Кабакум Север-1 е подписан за пет години, считано от 27 август 2020 г. с фирмата на майката на Марешки, защото депутатът на Марешки не си е внесъл наема. С решение на Министерския съвет от 2 септември 2020 г. другата половина от плажа – Кабакум Север-2 – е отдадена на концесия на фирма на депутат от „Воля“ Андон Дончев. На 2 септември Борисов събира и необходимите подписи за т.нар. „нова Конституция”, допълни Манолова.

Ясно е, че Борисов издиша и трябва да е крепен от хора като Марешки. Така изглежда България на Борисов – служители на заместник-председателя на парламента Веселин Марешки са пратени да ни атакуват на този плаж, който Марешки смята за своя собственост, а не за държавна. Според него нямаме право да сме на този плаж и да си кажем мнението. На плажа на Марешки е забранено да се говори за Марешки, коментира Манолова по повод изпратените служители на Марешки, които твърдяха, че концесията е „фалшива новина” при влязло в сила решение на Министерски съвет от 2 септември.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/2639126653066830

След като на плажа служители на Марешки проявиха агресия срещу Манолова и екипа й, от екипа извикаха полиция. На сигнала се отзоваха три патрулки, които оставиха момчетата в черни фланелки да се оттеглят, а събраха данните от личните карти на екипа на Манолова. Във фейсбук страницата й са публикувани живи излъчвания от пререканията със служителите на Марешки и идването на полицията.

Манолова подчерта, че другият плаж, който също е даден в замяна на подкрепа за „Конституцията на Борисов”, е плажът в Несебър.

Ще разобличим докрай начина, по който Борисов събира подписи за т.нар. „Конституция на ГЕРБ”. Атаките и виковете на мутрите на Марешки няма да ни спрат. Настояваме Борисов незабавно да отмени скандалните решения на Министерски съвет за отдаване под наем за пет години на смешни пари на част от този плаж и за концесията за 20 години”, категорична бе Манолова и каза, че ако Борисов не го направи, тази концесия и договорите ще бъдат обект на ревизията на управлението след изборите и всички гласували ще си понесат последствията.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/936177363533105

Виж повече на Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ