Красимир Янков с президента Румен Радев

в България

Красимир Янков с президента Румен Радев
Вчера на официалното честване на Денят на Европа депутатът Красимир Янков се среща с президента и вицепрезидента на България!
Вчерашният ден бе доста динамичен от протоколни мероприятия! В София Красимир Янков положи цветя на паметника на съветската армия където бе и Корнелия Нинова!

Красимир Янков бе в компанията на Марио Трайков и Димитър Стоянов!

Прави впечатление, че Румен Радев загърбва протокола и доста емоционално и с приятелско поведение показва при срещата си Красимир Янков!

Видно е от снимката тяхното приятелско ръкостискане, усмивките и позитивно излъчване на лицата им!
България е под егидата н Европейското ни председателство и честването на Денят на Европа бе отчетено от най-високата ни институция, а именно президентството!

Денят бе натоварен както за политиците така и за журналистите, които преследвахме като папараци лицата на хората, които са поканени на официалните събития в този ден !
Румен Радев не бе пред паметника на съветската армия в София, а самата Корнелия Нинова бе само за малко на паметника на съветската армия, но цветя от Председателката бяха поднесени в чест на Денят на победата!
Според колеги депутати и активисти от БСП са успели след събитието в София да отидат и в Пловдив да поднесат цветя и венци и на паметника на Альоша!

Понякога една снимка казва повече от думите и езикът на тялото е красноречив!
Но от тази снимка се вижда повече от ясно как и Румен Радев и Красимир Янков се държат повече от приятелски пред погледът на всички!

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ