Коремното възлизане на Румен Радев

в България


За Радев или добро или нищо !
Соросоидите веднага запяха, че има един от охраната, който върви напред и не е трудно да се предвиди траекторията на звездата, която е решила да се направи на мъж !
Показване на качествата на юнака да се направи на по-юнак ! Машината за осиране веднага бе активирана по оплюването на президента !Коремното възлизане на Румен Радев

За спонтанно не може да се говори, допълва Алгафари, когато около него има НСО !
Тази спонтанност обаче силно е притеснила всичките врагове на Румен Радев, защото такива реакции в политиката показват непредсказуем политик, а когато не могат да предвидят ходовете на врага е страшен кошмар на платените ПИАРИ и платени подлоги на соросоидните змии !Коремното възлизане на Румен Радев

Тези така наречени ПИАРИ – АНАЛИЗАТОРИ нещо бяха в Шах от неговият ход !
Тези експерти по манипулации бяха изманипулирани и полудяха от това, че Румен Радев обра овациите в социалните мрежи ! Тестостеронът в ГЕРБ е с занижени нива и ако се говори за показване на мускулите !

Алгафари – „когато нямаш какво да кажеш и какво да покажеш има едни тънки номерца да погалиш детенце, да прегърнеш старица и така това са тънки номерца“!

Алгафари обаче леко или директно намекна за ПИАРА НА БОРИСОВ !
В крайна сметка карането на самолет и катеренето по лостове на Румен Радев са негови лични успехи и качества на него самият и не са съпоставими с тенисът и футболът на Бойко Борисов !

Мерене на мускули или не, но Радев поставя Бойко Борисов далеч по-надолу в личен план от мястото където му се иска да бъде !
И така дали Бистришкият тигър ще се качи на лоста ние не знаем, но и Цветанов не се качи на самолет !

И докато големите си мерят онази работа на обикновеният човек у нас му е спукана онази работа !

От:bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

1 Comment

  1. Александр, если лампа при включении зажигания не загорается и не тухнет после 6сек.от запуска теста,значит подушки стреляны и лампа потушена в программном обеспечении принудительно.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ