Как да спрем системата?

в България

Как да спрем системата?
Как да спрем системата?

Правителство, което се занимава само с кражба и грабеж ражда бандити, не герои!
Няма как да ви напишете имената си със златни Букви в историята на България докато само грабите и унищожавате народът си! Заради националното предателство и геноцидът над нацията си никой няма да ви вдигне паметник, никой неще ви даде за пример на идните!

Някои ще кажат, че Българският народ е духовен и е така – страданията на човешката душа ни приближава към Бог като самият Исус е изстрадал в името на изкуплението на човеците!

Но ние човеци ли сме и къде е човечността ни?

Защо ни няма до майките сега, нима майка не ни е раждала и нас, нима и за нас майка не си е късала месата, нима и нас майка не ние обичала и кърмила с любов?
Загубили сме човешкото в човека, а без него душата ни се лута в този подъл свят!
Сиво управление ражда сива икономика, а тя се движи само от бандити в тази паралелна държава!
Не си ли един от тях, не си част от системата!
„Системата ни убива“ казват майките и е така !
Системата се управлява от мафиоти и убийци безскрупулни, алчни, безродници, които гледат на нас като на лош материал от който богатеят! Нямаме икономика, нямаме елементарни условия за оцеляване, а икономическо робство и потребителско стадно мислене !
Не търсете милост от палача !

Системата ни убива и с бедност и безработица и ако някой някъде работи и произвежда нещо то единственото, което се произвежда в страната са инвалиди – използват те докато можеш да издържиш, а после системата те изплюва и започваш да мизерстваш с инвалидна пенсия !

Дали си богат или беден системата убива всички – богатите са грабени и рекетирани, бедните пък са подложени на непоносими данъци и такси с непоносими цени на лекарствата и ако за животните има евтаназия за хората си има ГЕРБ!
Системата може да спре да ни убива когато спрете да и съдействате!
Тя се нуждае от вас, защото системата е от човеци и ако е останала капка човещина спрете да и сътрудничите и елата днес на протестът в София пред Народното Събрание в 17:00 часа!

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ