Ислямът и толерантността +ВИДЕО

в Свят

Ислямът и толерантността +ВИДЕО
Ислямът и толерантността!
Всеки, който каже, че Ислямът е миролюбива религия, ЛЪЖЕ!
Лъже и то най-нагло!
Да си припомним отново какво е казал главният проповедник в Йерусалим в арабската телевизия Мемри ТВ.

Това е част от едно предаване на арабската телевизия МЕМРИ ТВ, а говорителят в това видео е имам, главен проповедник в Йерусалим.
Ислямисти, които искат да използват “такия” и да отрекат изреченото от този имам с коментари на сайта, ще бъдат моментално забранени!
*джезие – данък откуп, който се плаща на ислямистите, за да бъдеш оставен жив

Източник: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

1 Comment

  1. плашим ти манго децата , имайте предвид че е предвидено и мюсулманите тепърва ще страдат, имат да изкупват много грехове , това са мечти на паласкюпеците просто на този етап това е невъзможно , хора с такава нагласа ще страдат то по принцип бедняците мюсулмани може и да си мечтаят за това но реалността винаги подрежда ума на глупците . оставете ги да се самоизядат те повечето мюсулмани са неверници но още никой не се заема да им го каже въпреки че повечето си го знаят.аз мисля че по скоро трябва да ги съжаляваме и да страним от тях защото са незрели и недорасли , женят се защото им се налага , живеят с хора с който не искат, пазаруват кадето им се каже, ебът се с когото им се каже , живеат с някого но искат да са с друг , отношенията мъж жена са лицемерни което обезмисля брака това е едно робство . това са робите на 21 век . те са угнетени на себе си и им трябва много много време да пораснат поне на този етап трябва да страним от тях защото те са вредни и опасни за себе си за децата си и за околните ,бедността и простотията за пороци.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Свят

Отиди на Топ