Гневен Българин избухна в нета !

в България

Гневен Българин избухна в нета !
Вижте какво публикува Светлозар Минов на стената си !
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:
Войната на страхливите отрепки!

Да оскверниш паметта на загиналите- това е гордост!
Започна нова, позорна война в нашата История! Гамени, олигофрени, наркомани, алкохолици и всякакви други боклуци, смело въоръжени със спрей- боя, драскат и петнят История и Памет!
Дали за това им се плаща или просто са си диваци- безплатно?
Знам ли! Само им се чудя:
“Как подбират свойте “жертви”?
Няма значение дали ще омаскарим Войвода, Хан, Войник, Генерал, Интелектуалец, Християнин, Мисулманин,Евреин или Будист, важното е да го оскверним!
Чудя се на тез страхливи и долни марди, дали ще им стиска да го направят на светло, пред очите на потомците на тез герои?

Дали на страхливите отрепки ще им стиска, да “извършат подвиг” достоен, подобно на този дето поругават или се опитват да затрият?
Още повече се чудя:
“Тез страхливци долни, какво велико нещо сътвориха, че си позволяват да мърсят паметта и делата на някой друг?
Защо АЗ, да плащам дяволъка на ТЪПАКА? ”

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ