Бойко Борисов е в паника и див ужас заради Румен Радев

в България

Бойко Борисов е в паника и див ужас заради Румен Радев
Когато фактите говорят и Бойко Борисов трябва да замълчи ! Вижте цифрите !
21399 човека бяха допитани за спорът между Борисов и Радев!
64,28% е одобрението на хората спрямо политиките на Румен Радев!
35,72% е мобилизацията на младежите и троловете на ГЕРБ в подкрепа на Бойко Борисов !Бойко Борисов


И според коментарите в електронният референдум става ясно, че ГЕРБ са впрегнали пряко силите си да манипулират общественото мнение и ако не могат да го опорочат !
Истината е, че Румен Радев се ползва с огромен кредит на доверие, а това влудява премиерът ни и всеки, който е с по-голям рейтинг от него се превръща във враг номер едно за ГЕРБ армията!

Истината обаче за конкретните действия хората я усещат по джобовете си! Вдигането на пенсиите и заплатите се трансформира в дигане на цените на храната и водата както и на тока !
Закриват се болници и училища, а хранителните вериги ни хранят с храни второ и трето качество и животът ни е все по-зле, пътищата са ужасни, а безработицата е все по-голяма !

Няма инвестиции, няма инвеститори, мутренското ескалира в страната, а сивият сектор е вече 96% !

По всичко личи, че институциите не работят, а това, че те били в конфликт е показателно, че не се търсят проблемите там където са и не се предприемат конкретни мерки !

Жизненият статус на хората се влошава и това става ясно с влошаването на демографската криза и увеличаването на бедността у нас!
От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ