Благодаря ВИ, че ви има!

в България

Благодаря ВИ, че ви има!
Благодаря ВИ, че ви има!
Пиша всичко това, като един благодарен баща, на който днес му се наложи вашата медецинска помощ и грижа!
Благодаря на всички ВАС- лекари , медици, парамедици, медицински сестри, лаборанти, ренгенелози, санитари, шофьори! Макар и да ВИ плюят, да ВИ обиждат, дори и да ВИ бият- ВИЕ пак сте там, където трябва! ВИЕ сте на барикадата между живота и смъртта, за да спасявате животи – на нас и нашите деца!
Работата ВИ е тежка, изпълнена със риск, но за сметка на това е отговорна и опасна! На всеки се налага- рано или късно, до лекар да припари!

Замисляме ли се обаче, защо го правят тези хора?
Защото са Хора, с големи сърца и добри души!
Хора, които извършват героизъм, в мирно време всеки ден!
Днес ми се наложи да се запозная с няколко такива!

Пристига линейка, слиза Д-р Василева, мъничка жена с големи и разтревожени очи, Вниманието, майчинския инстинкт, рутината и благия тон, веднага успокоиха и малкия пациент и родителя! Не усетихме жегата, трафика, болката! Защото разчитахме на Д-р Василева и нейните грижи! Благодарим ВИ Д-р Василева!

Запознахме се и с Д-р Начев! Абсолютен и невероятен! Няма как да ВИ опиша, колко позитивен и добър човек! Прие малкия пациент с усмивка, грижа и внимание! А дали му беше до това, дали и той като всички нас, си няма грижи? Никой не разбра! Видяхме доброта, човечност и топлота! Все качества, които са на изчезване, сред повечето хора!

Благодаря ВИ мили хора, че сте се съхранили ЧОВЕЧНОСТТА! Благодаря ВИ, че ВИ има и го показвате на всички НАС!
Замислете се Приятели, замислете се българи: “Какво ще правим без човечност, без доброта, без лекари с добри сърца? Замислете се добре, преди да посегнете на лекар?”
Аз им желая от сърце, да нямат работа и да пият кафе!

Да се виждаме в парка със усмивка на лице!
Специални Благодарности за Д-р Василева и Д-р Начев, както и на техните екипи!
Благодарности от един родител- баща, който се радва на детето си!
Благодарности на всички Медици и служители от МБАЛ “Света Ана- Варна” !
Чест и почитания и бъдете здрави и добри!
Благодаря ВИ, че ви има!

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ