СЪСТЕЗАНИЕ С ПРЕДИЗВЕСТЕН ПОБЕДИТЕЛ

в България

СЪСТЕЗАНИЕ С ПРЕДИЗВЕСТЕН ПОБЕДИТЕЛ ИМАЛИ ЛИ СЪСТЕЗАНИЕ С ПРЕДИЗВЕСТЕН ПОБЕДИТЕЛ?
Нов скандал с ВМА, този път и Президента е в кюпа май !
Поредното знаково назначение в държавата е опорочено!

След шеметната, но кратка кариера на проф. Николай Петров, който набързо стана двузвезден генерал и началник на ВМА, а след това и министър на здравеопазването, за да се завърне, падайки от високо, редови доктор в същата болница, мястото на началник на ведомството се оваканти.

От неговото напускане до момента мястото на началник на ВМА се заема от проф. Венцислав Мутафчийски.
Законоустановения срок да изпълнява длъжността изтича и трябва да бъде проведена процедура за назначаване на титуляр.

Министърът на отбраната даде гръмки изявления по медиите, че новия шеф на ВМА ще бъде назначен, чрез конкурс и напълно прозрачно,т.е. чиновниците в министерството трябва да узаконят „договорките на високо”. И докато се правят „совалки” в държавата за апетитната и доходоносна длъжност, проф. Мутафчийски се забавлява и ги гледа от страни, а той е направил една, но ключова и решаваща договорка…. Както самия той разказва на подчинените си във ВМА, че каквото и да сътворят в министерството, указа се подписва от президента, а той е човека на президента. Лично той обяснява, че се е разбрал с Румен Радев и президента е казал, че няма да подпише указ за никой друг освен него.

По информация на наши източници, миналата седмица на сбирка с ръководители в болницата, проф. Мутафчийски ехидно е заявил,, че чиновниците на Каракачанов трябва да запретват ръкави и да оценят високо неговата вдъхновяваща концепция за развитие на болницата, иначе драгите зрители по телевизията ще гледат поредния цирк между президента и управляващите, защото Румен Радев е непреклонен по този тема и няма да направи компромис. На 10.01.2018 г. комисията трябва да оцени високо концепцията на проф. Мутафчийски и на 12.01.2018 г. да зарадва върховния главнокомандващ на въоръжените сили, че неговия човек е най-подходящ и има най-добра визия за бъдещето на болницата, иначе болницата още дълго ще стои без ръководител.

Предстои да видим поредния сблъсък между управляващи и президентът!
Господа политици помнете, че всичко казано може и да бъде написано !

ИМАЛИ ЛИ СЪСТЕЗАНИЕ С ПРЕДИЗВЕСТЕН ПОБЕДИТЕЛ?
От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ